“SVE VREME JE VARALA ZVEZDANA, BULIĆ JOJ SLUŽI DA JOJ DA PARE!” Osula drvlje i kamenje po Ani Ćurčić u emisiji

 “SVE VREME JE VARALA ZVEZDANA, BULIĆ JOJ SLUŽI DA JOJ DA PARE!” Osula drvlje i kamenje po Ani Ćurčić u emisiji

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Ana Radulović je u emisiji “Narod pita” ugostila Miljana Vračevića. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarom.

– Ana sem svađe sa Zvezdanom ništa drugo nije pokazala – rekla je gledateljka.

– Kako komentarišete što je Miljan rekao za Anu da je folirant? – upitala je Ana.

 Jednostavno folirant nad folirantima i prevarant nad prevarantima. Žena koja može sa jednog čoveka da skače na drugog, nemam komentar uopšte, sama je o sebi sve ispričala, sramno je što je toliko prljavog veša imala u životu. Sve vreme je varala Zvezdana, na margini je počela, na margini će i završiti. Bulić joj služi da joj da pare po potrebi – rekla je gledateljka.

– Da li su Anđelini postupci bili normalni? Zašto je osuđivala druge devojke u Zadruzi 5? – upitala je Ana

Ana Radulović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Sve te tamo koje su ništa od nje nisu bolje, Anđela je branila svoju ljubav i dušom i telom, prvi put je Zvezdana volela. Ne treba da osuđuje nikoga, nije se do tada našla u svakoj situaciji, ovi stariji su bile ljubomorni na Anđelu. Ana je napala Anđelu ni krivu ni dužnu, šta ti imaš sa Anđelom, nemaš ništa. Zvezdan je rekao Ani da je gutalica, a ne Anđela – rekla je gledtaeljka.

– Miljanu želim da malo manje brblja, nisi centar sveta, 5 puta dolazi u goste, ima i drugih. Nije Moka lud, kada je svog sina savetovao da zagrli tu Anđelu – rekla je gledateljka.

Miljan Vračević
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Upravo ono što su ljudi radili unutra, ne može moja budalaština da opravda moju budalaštinu, ona hoće da opravda Anu tako što je Zvezdan uvredio Anu a ne Anđelu. Mi smo svi bili srcem uz nju, ja sam jako imao prijatan i blizak odnos, bila mi je fenomenalna devojka, prva njena ludila poćinju kada je njoj skroman momak ostavio mancmelou ispod jorgana, pričaam o Keriću, ona je ustala kao nemojte da mi je neoo ostavio bilo šta, gde je ona dovela momka da se postidi što je bio prijatan, mi smo se svi borili da ona ima veliki krevet, Filip je onda legao pred nje, konci su pali na njnu posteljinu, ta dreka, ti uzvici, ona se zaljubila nije znala šta će. Meni je bilo lgoično da bude sa Markovićem Kerićem. Ona je pričala da joj je kuma popadija, da bi posle pokazala sve drugačije. Kada su počeli lisice, on je mene pitao, ja sam mu rekao da prelazi granicu, Matora je odradila velik posao, posle se povukla, i ta cica maca to češljanje, rekao je da će to veče da objavi da će da bude sa njom, ja ga pitam dal će svarno, on kaže da. Ja ga ptam dal je Anđela vredna Ane. – rekao je Miljan.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ekskluzivnu ispovest Miljane Kulić o tužbi protiv Nenada Macanovića Bebice, sukobu sa Ivanom Marinkovićem i starateljstvu nad malim Željkom, saznajte klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.