Sve pršti od Šanela! Penelope Kruz na pariškoj Nedelji mode u mini haljini otkrila izvajane noge

 Sve pršti od Šanela! Penelope Kruz na pariškoj Nedelji mode u mini haljini otkrila izvajane noge

Foto:Profimedia

Markantna glumica Penelope Kruz (48) prošetala se Parizom u još jednoj upečatljivoj modnoj kombinaciji.

Kako je Nedelja mode u Parizu u punom jeku, glumica je na reviju modne kuće Šanel noseći vanvremenski komad odeće istog brenda, iz kolekcije proleće 2023.

Penelope Kruz je poznata javnosti po svom jedinstvenom latino šarmu, a godinama se nalazi na lestvici najlepših žena. Njene odevne kombinacije su uvek u skladu sa aktuelnim trendovima, te Penelope redovno izgleda kao da je sišla sa modne piste.

Penelope Kruz, Nedelja mode u Parizu 2023./Foto:Profimedia

Za modnu revije Šanela, glumica se pojavila u mini haljini koja otkriva noge. Haljina je zapravo sako od tvida, svojstven modnom brendu Šanel. Dodaci u vidu perja, koji su ultra popularni poslednjih godina, naglašavaju bokove i stvaraju iluziju peščanog sata.

Da podsetimo, sako u vidu haljine je jedan od popularnijih komada odeće poslednjih godina.

Glumica je dodatno naglasila struk kaišem sa kopčom u crnoj boji, a jednostavne stileto cipele koje podsećaju na retro modele i Šanel tašna upotpunili su celokupnu odevnu kombinaciju.

Penelope Kruz, Nedelja mode u Parizu 2023./Foto:Profimedia

Ipak, sako haljina je još uvek u prvom planu!

Kroj je u prepoznatljivom Šanel stilu, kao i zlatna dugmad, a boja savršeno odgovara Penelopinom tenu. Ukoliko želite da otkrijete koje boje vama najbolje pristaju pogledajte OVDE kako to možete da uradite.

Kada odevni komad dominira, potrebno je da šminka i frizura budu svedenije, što je Penelope majstorski uradila. Jednostavni talasi i neutralna šminka naglasili su njenu prirodnu lepotu i šarm po kojima je prepoznatljiva.