SVE PRŠTI OD LUKSUZA! Miki je na poternici, ukrala MILION EVRA – evo kako živi žena koju traži cela Nemačka (FOTO)

 SVE PRŠTI OD LUKSUZA! Miki je na poternici, ukrala MILION EVRA – evo kako živi žena koju traži cela Nemačka (FOTO)

Foto: Instagram

Za Mirnesom S. (42) nemačka policija je raspisala poternicu zbog sumnje da je krala više od milion evra iz kompanije u Štutgartu. Iako se radi o poprilično ozbiljnom krivičnom delu i svoti novca korisnicima društvenih mreža u mnogo većoj meri komentarišu njen atraktivan izgled, kao i njene fotografije sa Instagrama na kojima pozira u skupim markiranim stvarima.

Naime, policija je Štugarta je radi lakšeg pronalaženja objavila niz fotografija Mirele, koja prema pisanju nemačkih medija ima nadimak Miki.

Na njima je često provokativno obučena i upadljivo našminkana. Takođe, primetno je da živi raskalašnim životom, budući da na svim fotografijama sve oko nje, ali i na njoj vrvi od luksuza.

Tamošnji mediji navode i da je na društvene mreže često kačila fotografije na kojima se vidi kako uživa u “skupim” restoranima u ovom nemačkom gradu.

Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Mirnesa je navodno radila kao konobarica u Štugartu, osumnjičena da je 14. oktobra oktobra ove godine ukrala više od milion evra iz kompanije za prevoz novca u Štutgartu u kojoj je bila zaposlena. Od tada joj se gubi svaki trag.

Kako je saopštila policija, žena je iz prostorija kompanije tog 14. oktobra, oko 15.10 sati ukrala više od milion evra. Imala je pristup novcu kao zaposlena u kompaniji. Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu. U svom saopštenju nisu pojasnili na koji način je ona iz kompanije iznela toliki novac.

Za njeno pronalaženje raspisana je i nagrada u iznosu od 37.500 evra.

Policija je objavila da je osumnjičena žena visoka 174 centimetra, ima plavo-zelene oči i plavu kosu. Ima nekoliko tetovaža po celom telu, posebno na rukama.

Ponuđena je i nagrada za pomoć koja bi dovela do hapšenja 42-godišnjakinje.

– Nagrada je 37.500 evra i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenoj da se jave kriminalističkoj policiji na telefon +4971189905778 – saopštila je policija u Štutgartu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *