SVE ONO ŠTO NIJE MOGLO DOSAD DA SE VIDI! Poljupci, smeh, namigivanje… evo šta Belivuk i Mesar rade na suđenju

 SVE ONO ŠTO NIJE MOGLO DOSAD DA SE VIDI! Poljupci, smeh, namigivanje… evo šta Belivuk i Mesar rade na suđenju

Foto: Printscreen/TV PINK

Danas je nastavljeno suđenje ozloglašenom kriminalnom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a trojica ključnih svedoka-okrivljenih Bojan Hrvatin, Srđan Lalić i Nikola Spasojević iznose svedočenje koje bi moglo svima da zacementira kazne.

Nakon izlaganja Vojislava Đorđevića, rukometaša Parizana, koji se brani sa slobode, a koji nije govorio na prethodnom ročištu, prvi je ustao Srđan Lalić, jedan od trojice ključnih svedoka okrivljenih koji su sklopili dogovor sa Tužilaštvom.

Sudija je odredila pauzu u trajanju od 40 minuta nakon čega će Lalić nastaviti izlaganje.

U sudnici se povela polemika da li i drugi okrivljeni saradnici treba da budu prisutni dok Lalić daje iskaz. Atmosfera je “opuštena”.

Miloš Lukić Selak je slao poljupce čim je ušao. Velja Nevolja je takođe ušao nasmejan i svim okrivljenima je poželeo dobar dan.

Na početku suđenja odmah su počeli svi da se smeju. Marko Miljković je sedeo ispred Veljka Belivuka i stalno se okretao ka njemu. Tiho je razgovarao i sa Dunjićem. Budimir, Marko i Veljko su na početku konstantno pričali među sobom i smejali se. Senad Rešović nije skidao osmeh sa lica, takođe je bio nasmejan. Kada je sudija pročitala ime Nikole Spasojevića Belivuk je počeo da se smeje.

Aleksi Šejiću je namignuo Marko Miljković. Kada je Đorđević iznosio odbranu i rekao da su mu pretili da će mu roditelji biti silovani, Belivuk je gledao u pod i klimao glavom.

Kada je sudija rekla advokatu Jokiću da ga je isključila Belivuk i Miljković su počeli grohotom da se smeju. Dunjić je na Miljkovićevo pitanje da li Spasić i Šejić vole više muškarce ili žene počeo da se savija od smeha. Kada je Lalić izašao pred govornicu Miljković je odmah uzeo svesku i olovku. Isto je to učinio i Vladimir Grek.

Pročitaj još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *