“SVE JE URADILA U DOGOVORU S ASMINOM” Šok tvrdnje pred kamerama, Aneli sklopila kockice – Bruka nad brukama!

 “SVE JE URADILA U DOGOVORU S ASMINOM” Šok tvrdnje pred kamerama, Aneli sklopila kockice – Bruka nad brukama!

Posle odgledanog priloga u kom se videla reakcija Aneli Ahmić na razgovor sa Stanijom Dobrojević, voditelj Darko Tanasijević ugostio je Aneli u Šiša baru, te su započeli razgovor upravo na ovu temu.

– Hajde da pričamo o onome što je obeležilo tvoju nedelju, a to je razgovor sa Stanijom. Kako se sada osećaš – pitao je Darko.

– Sklapam kockice i dalje. Sasvim sam normalno reagovala kada sam je videla, reagovala sam kako sam osetila. Drago mi je da je došla, opet bih isto ponovila, sada su utisci nekako da sklapam kockice. Ona je meni postavljala pitanja na koja sam ja tražila odgovor. Zaključivala sam u kakvim su oni odnosima. Itekako su oni u odnosu, itekako se oni čuju. Rekla je da joj je postao pakao od života od kako sam ja ušla. Kakav pakao?! Ja sam njoj rekla: “Znaš ti kako sam ja prošla?”…Zbunjivala se mnogo i za te sek**alne odnose, pa kako nismo imali ako imamo dete tada i to?! Uđeš na tiktok i vidiš kada smo imali poslednju objavu, kraj maja. Uđeš i vidiš da smo mi bili porodica – rekla je.

– Ona kaže: “Da si mi jednu poruku poslala, ja bih ti ga vratila” – rekao je Darko.

– Ma šta ima ona meni da ga vraća, pa nisam ja kanta za vraćanje. To kao što je rekla, to je provokacija za njega. Sedeli su Bukilić i Miljana tu, Bukilić mi se kleo čovek u sve moguće i verujem mu, zatvorila se ona kapija, čuli su da je počela iz sveg glasa da se smeje. Ti meni postavljaš pitanje o prstenu?! Pa ja imam najveći prsten, a to je moje dete. Ona je sve uradila u dogovoru s njim. Nema logike, to da je njegova porodica pričala da nismo imali se**ualne odnose, pa kad bih ja pričala sa njegovom majkom o našim se**ualnim odnosima?! Otkrila sam tu, bila sam trudna, pre nego što ćemo krenuti Nora i ja za Antaliju. Ja sam popila tu tabletu, očistila sam se tabletom, pa sam dugo dugo krvarila. On kao nije bio spreman, ja sam malo i htela, a i nisam na kraju baš zbog toga kakve je stvari radio. To što je ona meni rekla ovde da je bio u Dubajiu s drugom ženom, to nije istina – rekla je Ahmićeva.

– Rekla je da si ti to znala i da si te devojke prozivala na tiktoku – rekao je Tanasijević.

– Nikada Darko, ja sam prozivala tu njegovu bivšu devojku koja nas je maltretirala, dolazila nam na vrata. On je meni pričao da je stajala na vratima. To je nemoguće. On i ja, nikada, kada smo se razišli na par dana, mi smo non stop bili na kameri, nemoguća misija je da je bio sa nekom drugom ženom u Dubajiu. On meni slika šta jede i šta pije. Rekao je on meni da je bio sa drugom ženskom u Dubajiu. Poslao mi sliku du**ta od žene u Dubajiu, znači skinuo sliku. Daj dokaze da si kupio dve karte…On i ja smo za Norin prvi rođendan, nas troje, bili u Dubajiu – dodala je ona.

– Iz te Stanijine priče ispada da si znala da te je on varao ti si ćutala, a kada je bila Stanija, da si iskoristila da uđeš ovde – rekao je voditelj.

– Je l’ ti ja ličim na devojku koja ne bi mogla ovde da se nađe?! Ja bih najviše na svetu volela da sam sada kod kuće. Ovo je vreme kada se mi igramo i ostalo, mi smo u ovo vreme bili skladna porodica. Nikad se kod kuće nismo svađali, nema dana da ne razmišljam o tome. Mene taj čovek ne zanima, povredio me je… To je narcis od čoveka, lažov i manipulator – rekla je Ahmićeva.

– Da li smatraš da je moguće da je Stanija sklopila neke kockice u glavi, shvatila da je možda bila obmanjena i da si im narušila sreću i da je on ostao i bez jedne i druge – pitao je Darko.

– Ona je mene ispitivala na drugačiji način, ali joj ovo nikako nije trebalo. Njena pitanja se nikako ne poklapaju, šta se dešava između njih, to me ne intresuje – rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *