SVE JE JEDNA DOBRO ISPLANIRANA TAJNA! Ovo je RAZLOG zbog kog je Sloba Radanović krstio sina na Kosovu

 SVE JE JEDNA DOBRO ISPLANIRANA TAJNA! Ovo je RAZLOG zbog kog je Sloba Radanović krstio sina na Kosovu

Folker Slobodan Radanović i njegova supruga Jelena Radanović krstili su sina Damnjana daleko od očiju javnosti, u manastiru Svetih vrača Kozme i Damjana na Kosovu.

Ekipa emisije “Paparaco lov” je bračni par pratila u stopu. Krštenje je upriličeno u pomenutom manastiru, a prisustvovala su i Damjanova braća iz Jeleninog prvog braka, kao i Slobin menadžer, kome je pripala laskava uloga kuma.

Sloba Radanović, Jelena Radanović
Foto: Instagram printscreen/jeja.radanovic


Inače, Sloba i Jelena su sve dobro isplanirali i u tajnosti krstili sina zbog velike pompe koja se oko njih podigla, a pevač je samo na mrežama objavio fotografiju sa krštenja.

– Danas smo imali čast da našeg Damjana u najlepšem mestu na svetu, manastiru Svetih vrača Kozme i Damjana na Kosovu i Metohiji, krste i uvedu u veru, naši omiljeni ljudi. Dobrodošao sine, slava Bogu – napisao je Sloba, očigledno zadovoljan što je pošteđen brojnih reportera na ovom intimnom događaju, kao i što je krštenje obavljeno na ovom svetom mestu.

Sloba je, inače, nedavno otkrio kako se snalazi u ulozi oca.

Sloba Radanović
Foto: Instagram printscreen/slobaradanovic

– Osećaj je savršen, iz dana u dan je sve lepši i lepši. Da sam znao da je ovako, možda bih i ranije. Sve radim, puštam nju da se oporavi. Ništa mi nije teško, ni da se budim, ni da ga perem, ni da menjam pelene – kazao je pevač.

Detalje ovog događaja pogledajte u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.