“SVANULO NAM JE KAD JE OTAC PREMINUO!” Potresna ispovest Milana Miloševića, bolest, siromaštvo, nasilje…

 “SVANULO NAM JE KAD JE OTAC PREMINUO!” Potresna ispovest Milana Miloševića, bolest, siromaštvo, nasilje…

Foto: Youtube printscreen/Republika TV

Milan Milošević, u jednom itervjuu izneo je detalje svoje strašne i potresne sudbine. Sebe je prikazao u svetlu u kojem ga gotovo nikada ne viđamo.

Podelio je najjezivije detalje svog odrastanja, mračno detinjstvo, odnos sa ocem alkoholičarem, brizi o bratu sa cerebralnom paralizom, ali i još mnogo toga.

– Bilo  mi je mnogo teŽe nego ostalim drugarima. U periodu kad je moj bolesni brat imao 12 godina, ja sam imao 5, on je pokušavao da stane na noge, a po ceo dan sam bio sam sa njim. Kada dođem iz škole onda sam se posvećivao njemu, pa tek onda sebi kada mama dođe. To nisam smatrao moranjem, to mi je brat, kojeg sam smatrao malđim iako je stariji. Danas puni 50 godina – započeo je svoju ispovest Milošević.

Milan Milošević
Foto: Youtube printscreen/Republika TV

– Ja sam jedini bio u školi koji nije imao pare za ekskurziju, uvek problemi i haos. Tata je govorio da uvek ima neštio preče, zato su me drugačije posmatrali i gledali. Postao sam konobar i tu sam video da uspevam da animiram ljude, da mi to leži. Pronašao sam konkurs za jednu televiziju, ali sam zakasnio jedan dan. Međutim, primili su me i tu sam shvatio da imam to nešto što zabavlja ljude – nastavio je voditelj.

– Međutim, vratio sam se “tacni” i tu su me prozvali Milan “zvezda”, ali otac mi je rekao da ću biti metalostrugar i da ću ići kod strica u Nemačku, zamisli mene tu. Ja sam na silu tu bio 5 dana, mama mi je pomogla da se prebacim u drugu školu. Ja imam traume, ne mogu da pričam šta sam to doživeo sa bratom i majkom, to mogu samo da napišem. To je bio život kakav u filmovima niste mogli da gledate. Sirotinja, nasilje, krv, paljenje, lomljava i sve u krug. Kada su slavlja, kada se uzima veća količina alkohola, moj pokojni brat i otac su stalno ratovali. Svaki Božić nam presedne – sa tugom se prisetio Milan.

– Bože me oprosti, ali nama je svanulo kada je tata umro. Za druge je bio dobar, ali za nas ne. 4 godine nakon njegove smrti, ubio se i moj brat po mami, a  on je bio žrtva mog oca. Inače moja majka je bila trudna gotovo svaki put kada je otac bio pijan, imala je puno abortusa – zaključio je Milan Milošević deo svoje portesne ispovesti.

Milan Milošević
Foto: Srbija Danas