“SVAKOG DANA JE NOSIO TORBU PUNU PARA” Prijatelj ubijenog vlasnika menjačnice u Veterniku: Bio je čovek koji mrava nije zgazio

 “SVAKOG DANA JE NOSIO TORBU PUNU PARA” Prijatelj ubijenog vlasnika menjačnice u Veterniku: Bio je čovek koji mrava nije zgazio

Foto: Printscreen Instagram/192_rs

Vlasnik menjačnice koji je sinoć brutalno ubijen, prema rečima njegovih prijatelja, sinoć je otišao oko 17 sati iz menjačnice.

– On je bio čovek koji mrava nije zgazio! Nikada nikakav problem nije napravio, svima je pomagao i bio je pokretna menjačnica – kaže on i dodaje :

– Uvek je sa sobom nosio punu torbu para i to svaki dan! Samo ga pozove neko i on je odmah dolazio i menjao pare.

Sagovornik kaže da je šokiran nakon što je čuo da je ubijen.

– Čim sam video inicijale i da drži menjačnicu znao sam da je on i baš mi je teško – kaže sagovornik i dodaje:

– Sigurno ga je neko pozvao da mu zameni pare i on je otišao, a taj neko je pokušao da ga opljačka jer je imao mnogo para kod sebe.

Ubijeni vlasnik je rodom iz Konjića iz Bosne i Hercegovine.

– Došao je odavno ovde u Novi Sad i svi su ga voleli. Živeo je sa majkom koja je bila učiteljica – kaže sagovornik i dodaje da su svi u šoku nakon što su saznali da je preminuo.

Inače, vlasnik menjačnice juče je poslednji put bio aktivan na aplikaciji Whatsapp poslednji put u 17.01 sati, kada se i pretpostavlja da je otišao da se nađe sa ubicom kako bi mu zamenio novac.

Sagovornik medija kaže da ubijeni vlasnik menjačnice nije imao auto plac nego da je sa jednim prijeteljem imao nekoliko automobila koje je imao u vlasništvu i nameravao da ih proda.

Podsetimo, u novosadskoj Ulici Nova u Veterniku sinoć je nasmrt pretučen vlasnik menjačnice, a prema rečima meštana ovog kraja, niko od njih nije čuo neku svađu ili galamu.

– Čuli smo da se dogodilo ubistvo i da je nesrećni vlasnik menjačnice došao na poziv nekog od poznanika i parkirao se tačno na ćošku kako bi nekog sačekao. Međutim, tada su došla druga kola i poznanik vlasnika menjačnice je ušao u njegova kola i počeli su da se svađaju – kaže komšija i dodaje:

– Kada je nasilnik seo na suvozačevo mesto počeo je da ga tuče i rukama i nogama. Nesrećni čovek je pokušao da se odbrani, ali nažalost nije uspeo, rekao je komšija za Kurir.