“SVAKI PUT SE SAV STRESEM” Nenad Periš se HITNO oglasio nakon što je beživotno telo izvučeno iz Save

 “SVAKI PUT SE SAV STRESEM” Nenad Periš se HITNO oglasio nakon što je beživotno telo izvučeno iz Save

Foto: MUP RH/printscreen/instagram moj_beo_grad/YoutubePrintscreen/Pink

Informaciju da je danas izvučeno telo iz Save Periš je saznao iz medija, a kako kaže nimalo mu nije lako kada čuje takvu informaciju.

– Svaki put kad čujem da je neko telo izvučeno iz vode stresem se. A kada saznam da nije reč o mom Mateju pomislim na roditelje tog čoveka, na njegove rođake i prijatelje… Verujem u Boga i u to da je milostiv i ne dovodim u pitanje njegove odluke. Ono što bih voleo da znam je istina kakva god da je ona – kaže Nenad Periš za Informer.

Kako je objasnio još uvek je svakodnevno u kontaktu sa našom policijom.

– Znam da rade i da pokušavaju da nađu odgovore. Pomažem im koliko mnogu, šaljem im određene informacije. Verujem im i uveren sam da rade sve što je u njihovoj moći. I zato sam im neizmerno zahvalan. Dok sam bio u Beogradu stupio sam u kontakt i sa vladikama SPC, svakodnevno smo u molitvi. Ljudi smo i jedno u molitvi – priča Periš i ponavlja da iznad svega veruje u Boga.

Prema njegovim rečima, u skorije vreme planira da dođe ponovo u Beograd.

– Nisam još odlučio tačno, ali trebalo bi da dođem uskoro – rekao je Periš za Informer. 

Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. januara 2021. godine ispred beogradskog kluba “Gotik” gde je bio sa društvom, potom je napustio klub iz za sada nepoznatih razloga.

Perišu su nadzorne kamere hvatale narednih desetak minuta, a potom mu se gubi svaki trag na šetalištu uz reku Savu.

Potraga za nestalim mladićem još uvek traje.