SVADBA OD 300.000 EVRA! Staniji Dobrojević na veselju pevaju Ceca, Baja i Sloba – Ovo im je STROGO ZABRANILA

 SVADBA OD 300.000 EVRA! Staniji Dobrojević na veselju pevaju Ceca, Baja i Sloba – Ovo im je STROGO ZABRANILA

Starleta Stanija Dobrojević progovorila je o detaljima svadbe koja je na pragu, kao i o emotivnom statusu. 

Stanija je otkrila da će na svojoj svadbi prvi ples odigrati uz pesmu Baje Malog Knindže “Ptico moja, beli labude”.

– Na svadbi, koja će koštati 150.000 evra, pevaće Ceca, Prija, Sloba… Imaću dve proslave, jednu u Americi, jer mi je dečko odatle, a drugu u Srbiji – kazala je Stanija.

Stanija Dobrojević
Foto: Srbija Danas

Starleta već neko vreme ima dečka u Americi, ali ne želi da otkriva njegov identitet. Bivša rijaliti učesnica progovorila je o detaljima glamurozne svadbe, koja će koštati čak 150.000 evra.

– Mnogo para će mladoženja morati da potroši jer će mi na svadbi pevati Ceca Ražnatović, Aleksandra Prijović, Sloba Radanović, Baja Mali Knindža… Prvi ples će biti baš uz njegovu pesmu “Ptico moja, beli labude”. Iako tu numeru izvodi kralj pesama za nas krajišnike, ipak će je otpevati Sloba, jer mi se sviđa način na koji je on izvodi. Ali Baja će pevati svoje ostale hitove, pa će svi krajišnici uživati i veseliti se – kaže Stanija.

Ona dodaje da će svadbena veselja biti u dve države.

– Prvo ćemo organizovati u Americi jer mi dečko tu živi. Potom i u Srbiji jer tu imam veliku familiju. Biće baš glamurozno, svi će samo o tome pričati – sigurna je starleta.

Stanija Dobrojević
Foto: Srbija Danas

Stanija je takođe sigurna da će jedna numera biti strogo zabranjena na veselju.

– Muzika će morati da zna šta sme, a šta ne sme da svira. Ne želim da na dan svog venčanja čujem pesmu “Prokleta je Amerika” jer ima stih “šta mi vredi slika tvoja kada oca nemam ja”. Pošto je moj tata Dragan poginuo u ratu u Hrvatskoj, tu pesmu emotivno doživljavam. Ne želim da budem tužna na taj dan. Znam da će mi najteže biti to što moj otac neće biti pored mene – priznala je Dobrojevićeva i dodala:

– A ukoliko na svadbi bude pesma “Nije život jedna žena”, odmah ću naručiti “Ode jedan, dođu dva”. I to ću je lično otpevati – žustro je zaključila starleta  za jedan domaći magazin.