SVAĐA ŽELJKA I JOVANE JOKSIMOVIĆ UŽIVO: “I tako je već deset godina!” Voditelj priskočio u odbranu!

 SVAĐA ŽELJKA I JOVANE JOKSIMOVIĆ UŽIVO: “I tako je već deset godina!” Voditelj priskočio u odbranu!

Jovana i Željko Joksimović u ljubavi su punih 15 godina, a njihova priča počela je još dok su zajedno radili na vođenju “Evrovizije” 2008. godine. Danas oni nisu samo bračni, već i poslovni parneri.

Otkako su se 2012. venčali na Maldivima, njihov odnos deluje bajkovito, a to su želeli i javno da potvrde nakon dve godine, kada su obnovili bračne zavete. Ipak, postoji nešto čega ne vole da se prisećaju, a to je njihov rastanak poslije tri godine. Samo 15 dana pošto je pevač zaprosio voditeljku Jovanu Janković, raskinuli su. Upućeni su tada govorili da su razlog nesuglasice u njihovoj vezi, koje su nadjačale ljubav.

Jovana i Željko Joksimović
Foto: Srbija Danas


Pomirenje je usledilo prilično brzo, i to u Tivtu gde je Željko tada imao nastup, a Jovana otišla privatnim letom da ga poseti. Od tada, njih dvoje se nikada nisu razišli, niti je u javnost procurela priča o njihovim svađama, sve do pre neki dan kada su se, u emisiji koju vodi Haris Džinović, sporečkali.

– Hajde malo, počni kako otvaraš jutarnji program. Sve vreme pričaš kao da vodiš jutarnji program – neprijatnim glasom je izgovorio Željko.

Željko Joksimović
Foto: TikTok Printscreen/Una


– Kako? Sad? To nije tačno – pokušavala je da ostane dostojanstvena Jovana, a neprijatnost joj je izazivala kiseo osmeh na licu.

– Moram malo da je branim – presekao je ovu nimalo simpatičnu scenu domaćin Džinović.

Haris Džinović
Foto: TikTok Printscreen/Una

– Ako ja pevam ovde, i ti pevaš ovde, logično je da se osobi, bila ona tvoja žena ili neko NN lice pojavi neka želja. I ona ima prava na to – rekao je voditelj.

– Zašto – pitao je Joksimović.

Jovana Joksimović
Foto: TikTok Printscreen/Una

– Zato što je živ čovek – odgovorio je Haris, a Jovksimovićka je samo zbunjeno ponovila pitanje.

– Vi morate da shvatite da imate istu reakciju kada ja zatražim pesmu. I tako je već deset godina! Ja sam oguglala – rekla je ona.

Detaljnije klikom NA OVAJ LINK.