SUSPENDOVANA “NEVALJALA POLICAJKA” Objavljivala sramne slike u uniformi, nastao skandal (FOTO/VIDEO)

 SUSPENDOVANA “NEVALJALA POLICAJKA” Objavljivala sramne slike u uniformi, nastao skandal (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen

Pripadnica britanske policije Helena Sem, dala je otkaz nakon što je suspendovana pošto su šefovi otkrili da ima nalog na OnlyFans, na kojem sebe predstavlja kao “Nevaljaju policajku”.

Helena je dala otkaz dok je čekala disciplinsku komisiju, međutim, i dalje bi mogla ozbiljno da odgovara zbog svog nedoličnog ponašanja dok je bila pripadnica službe.

Britanski mediji prenose da je Heleni već ranije “skenuta pažnja” na ponašanje, jer je pre dve godine na TikToku postavila snimak na kojem se oblizuje dok je u uniformi.

Tetovirana policajka još uvek drži fotografije i video zapise na Instagramu i Tviteru pod imenom Inked Barbie.

Nazvana “Dobra devojka koja je postala loša”, na njenom sajtu se prikazuje emodži policajke i ljubičasti đavo iz crtanog filma.

Jedan snimak prikazuje “drskog bivšeg policajca” obučenog u tamnoplavi korset sa policijskom značkom i natpisom „Nevaljala policajka“.

Ali stvari su konačno dostigle vrhunac kada je pokrenula svoju stranicu OnlyFans gde je promovisala svoje angažovanje u policiji, dok je za novac nudila “raskalašne žive materijale”, prenosi The Sun.

Podnela je ostavku nakon što je prošle sedmice suspendovana zbog navodnog dovođenja službe na loš glas.

Portparol policije je rekao za Mirror Online da je služba “svesna da postoji nalog, te da je službenica suspendovana”, dodajući da je istraga u toku.

Pročitaj još