“SUROVA ŽIVOTNA NEPRAVDA!” Mili se prisetio Marine i njena dva sina “Ta porodica je živela u pozitivnom HAOSU”

 “SUROVA ŽIVOTNA NEPRAVDA!” Mili se prisetio Marine i njena dva sina “Ta porodica je živela u pozitivnom HAOSU”

Muzičar Aleksandar Milić Mili ostao je u šoku i neverici zbog vesti o iznenadnoj smrti svog kolege i saradnika Milana Radulovića Laće.

On je Laću poznavao još od detinjstva, a i usko su sarađivali zadnjih godina. Sa njim se čuo nedavno i kaže da ništa nije ukazivalo na tragediju.

 Marina i ja smo se upoznali 1994. godine. Kada sam odlazio kod nje kući tu su bila dva sjajna klinca, Miloš koji je bio prelep i Laća koji je bio užasno radoznao i nestašan. Već tada su postojale anegdote šta je on kome radio, kakve smicalice je pravio – rekao je Mili i dodao:

– Ovo što se desilo to je surova životna nepravda! Niko to nije zaslužio. Ni Miloš ni Marina ni Laća, a ni Futa koji je nažolost jedini preživeli član te divne porodica koja je živela u jednom kreativnom, pozitivnom haosu. Sa Laćom sam se čuo pre nekoliko dana. Poslao mi je sliku pojasa Gaze. Imao sam osećaj da je pronašao svoj put. Čak mi je poslao i jednu pesmu za Miligram sa idejom kako bi ona trebalo da ide i ubo je sto posto. Mislio sam da ide svojim putem i da je sve krenulo dobro. Mogu samo da kažem da počiva u miru zajedno sa mamom i bratom – naveo je muzičar.