SUPRUGA POTVRDILA UŽASNE VESTI: Pevač pao u komu – Boluje OD OVE ČESTE BOLESTI, a nakon proslave mu je iznenada pozlilo!

 SUPRUGA POTVRDILA UŽASNE VESTI: Pevač pao u komu – Boluje OD OVE ČESTE BOLESTI, a nakon proslave mu je iznenada pozlilo!

Foto: Instagram prinscreen/eva_karitskaya

Ruski reper Paša Tehnik pao je u komu, prema pisanjima ruskih medija, koji se pozivaju na objavu njegove supruge Eve Karitskaje. 

Kako navodi ruski list Gazeta, Paši je pozlilo nakon velike žurke održane 6. oktobra, a zatim je hospitalizovan i prevezen u bolnicu “Botkina”. 

Njegova supruga iznela je niz tvrdnji da su na toj zabavi njenom mužu, kojem je inače nedavno ustanovljeno da boluje od epilepsije, nuđene nedozvoljene supstance. Supruga je takođe navela da je reper imao napade epilepsije čak tri puta mesečno. 

Reper Paša Tehnik (Paša Tehničar), kojem je inače pravo ime Pavel Ivlev, izašao je iz zatvora 2021. godine. Paša je 2020. osuđen na 11 meseci zatvora, a kaznu je izdržavao zbog ponovljenog dela – vožnja u alkoholisanom stanju. 

Paša Teknik
Foto: Instagram prinscreen/techniqepasha84


Pregledom je u njegovoj krvi tada pronađen koktel psihoaktivnih i narkotičkih supstanci, a ranije je Paša Tehnik već služio kaznu zbog posedovanja droge.