SUPRUG MONAH ZBOG NJE NAPUSTIO MANASTIR, Ivana Žigon o braku sa Grigorijem i sebi kao srednjovekovnoj pojavi

 SUPRUG MONAH ZBOG NJE NAPUSTIO MANASTIR, Ivana Žigon o braku sa Grigorijem i sebi kao srednjovekovnoj pojavi

Foto: Youtube printscreen/ Ивана Жигон

Ivana Žigon se na Vidovdan 2006. godine udala za 11 godina mlađeg Grigorija Brkovića, koji je inače bivši monah. Ljubav je bila toliko jaka da se on odlučio na korak koji niko nije očekivao.

Ono što je prilično specifično, jeste da su venčanje održali na šestomesečni pomen Ivaninom ocu Stevi Žigonu, a glumica i njen suprug Grigorijeu julu su dobili naslednika, Stevu. Međutim, njihov brak doživeo je krah 2011. godine, ali je Ivana to uspešno tri godine skrivala od očiju javnosti.

Ivana Žigon
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić


Nakon razvoda, sa sinom je živela nekoliko meseci u Aranđelovcu, kako bi lakše prebrodila ovu životnu fazu i smrt svoje majke Jelene, za koju je bila veoma vezana.

Međutim, usledio je veliki obrt, a Ivana je u januaru 2016. potvrdila da su ona i Grigorije ponovo zajedno, te da su ljubavi dali novu šansu. Ivana je nedavno govorila o tome kako je ljudi doživljavaju.

– O meni je, recimo, fama da sam ja neka srednjovekovna pojava i smeta im što sam nekako uvek van vinkla. Nema me, ja to priznajem, tamo gde je banalna sadašnjost. Meni nije bilo interesantno ono što je na površini, zanimala me je istina. Pravila sam svoje predstave kao velike avanture. Moje premijere su nekad bile daleko od očiju premijerskog beogradskog sveta “dvojke”, čak i kad su bile u prepunom Sava centru. Taj svet po meni kao da i nema da ponudi ništa novo – istakla je tada Ivana Žigon.

ivana žigon
Foto: Youtube printscreen/ TVStudioB

Pročitaj još