SUDAR TITANA! Dejan i Anđelo zaratili zbog NJE – nisu mogli da se obuzdaju: “MRŠ, SIKTER!”

 SUDAR TITANA! Dejan i Anđelo zaratili zbog NJE – nisu mogli da se obuzdaju: “MRŠ, SIKTER!”

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Danas su zadrugari birali najnerazumnju osobu u Beloj kući, a potom ih je Veliki šef obavestio da treba da izaberu osobu koja im je ispala najlošiji prijatelj. Ovonedeljni vođa Stefan Karić je reč dao Dejanu Dragojeviću:

– Ovo što se desilo sada mi je dalo za pravo da ne treba da pričam ništa loše u odnosu sa Sandrom Rešić, sa Franom i Markom ulazim u sukobe – počeo je izlaganje Dejan.

– Ja za Sandru nisam rekao ništa najgore, samo me to povredilo, da se zna. Najlošiji prijatelj nije ona, neću da kažem lošu reč ni za nju, ni za njega. To što je naše prijateljstvo prekinuto, ja neću da kažem ništa loše za njih, ti si taj koji sve to loše radi, a naziva njih svojom porodicom – ubacio se Anđelo.

– Ja smatram da odnos koji ste imali u četvorci je bio mnogo veći, ja to nisam imao, upoznao sam ih ovde. Ja kada sam se odrekao njih ovde, to je bilo tada, ovim sada postupcima ne osuđujem nikoga ovako bila je drama situacija. Postupak moj prema Sandri je mnogo manji od tvoj prema njoj, ja komentarišem na osnovu toga da je moglo to drugačije. U pismu piše prema nama i po nama, ja sam rekao za svoje sukobe sa prijateljima – nastavio je Dejan.

Anđelo Ranković
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ja ovde nema puno prijatelja, uvek sam u životu govorio da mi je najbolji prijatelj samo majka, ovde je teško reči za nekoga da mi je prijatelj, ali odnos sa Carem i Markom ide ka tome. Poenta pravog prijateljstva će se ozvaničiti napolju, ne može to ovde. Kada si u lošoj situaciji tek onda imaš sve. Navešću osobu sa kojom sa bio dobar, ali me je prodala i pokušala da me iskoristi, ne osećam se dobro zbog toga, to je Irma – pričao je Zola.

– Ja sam prema tebi bila ispravna, nisam glupa, sa mnom možeš samo ispravno, mogli smo da se družimo, ali nisi hteo. Neću da se znojim i da mi bude neprijatno. Mrš, sikter! – vikala je Irma.

Detaljnije pogledajte u nastavku: