SUBOTICA ZAVIJENA U CRNO! Nakon užasnog zločina komšije otkrile detalje o ubijenoj Ljiljani: Pretio joj je…

 SUBOTICA ZAVIJENA U CRNO! Nakon užasnog zločina komšije otkrile detalje o ubijenoj Ljiljani: Pretio joj je…

Foto: Facebook

Dan nakon užasnog ubistva Ljiljane V. (50) u subotičkom naselju Ker, u Ulici Sergeja Jesenjina 23, komšije nastradale žene i dalje su u šoku zbog svega što se desilo. Zbog zločina je uhapšen Ljiljanin bivši suprug Robert, a komšije ističu da je umeo da preti ženi kada popije.

Komšije o ubijenoj Ljiljani imaju samo reči hvale.

– Bila je divna komšinica, starala se o majci, uvek je bila da spremna da pomogne komšijama. Nikada se nije žalila na probleme u porodici. Svi smo i dalje u šoku, ovo je veliki gubitak. Taj stan je sada zatvoren – kaže komšinica.

Kako dodaje, osumnjičenog Roberta nije videla duže vreme.

– Već neko vreme se on ne pojavljuje kod nas, nismo ga viđali, iako smo od poznanika čuli da je on neprestano pokušavao da povrati Ljiljanu – dodaje sagovornica i ističe da je osumnjičeni Robert bio poročan, odnosno da je imao probleme sa alkoholom.

– Navodno, kada je trezan, onda se ponašao normalno. Nije uznemiravao Ljilju, a kada popije pravio joj je probleme, pretio. Ćerka im živi u inostranstvu, Ljilja je često išla, a sa Robertom nije bila u kontaktu. Istina će svakako ostati jednostrana, jer nje nema, a pitanje je šta će i sa njim biti – zaključuje sagovornica.

Podsetimo, policija je jutros pronašla Roberta V. u besvesnom stanju, u lokvi krvi jer je sebi, navodno, prerezao vene. On se trenutno nalazi u bolnici i živ je, a policija ga čuva.

Sumnja se da je motiv zločina bila ljubomora osumnjičenog Roberta. Kobnog dana, kada se dogodilo ubistvo, osumnjičeni Robert je došao kod Ljiljane da je pita da se pomire.

Pročitaj još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *