“STVARNO SMO ZAVRŠILI, NEMA ŠTA VIŠE!” Anđela Đuričić dobila PEDALU – Ti si meni sve najgore uradio!

 “STVARNO SMO ZAVRŠILI, NEMA ŠTA VIŠE!” Anđela Đuričić dobila PEDALU – Ti si meni sve najgore uradio!

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su razgovorali u hotelu, predmet spora bili su klipovi koji su prikazali zadrugare u nikad viđenom svetlu.

Zvezdan je imao čitavo jato pitanja za svoju devojku.

– Sve je u redu. Pitam te šta je, da li ti smetam. Neću da te dr*am, normalno je da te sve ovo pitam. I ja sam nervozan, ceo Božji dan si me nervirala – pričao je Zvezdan.

Zvezdan Slavnić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Kad danas? Nismo danas ni pričali – rekla je Anđela

– Juče si isto radila pet nekih stvari koje ti konstantno govorim da ne treba da radiš. Ne znam zašto dalje ideš. Otišla bi, šta misli – da bismo bili zajedno posle – pitao ju je Zvezdan.

– Ne može mene niko ovde da drži. Ja ovde želim da budem sa tobom – rekla je ona.

– Ja bih najviše voleo da se sad zagrlimo i nasmejemo. Ali ne možemo to da uradimo. Da sam pljunuo tebe, pa Anu, pa Maju, to bi bilo do j***a! Ovo je postala bolest! Tri sata me rokaš, mesto da presečeš. Reci mi šta ćeš da radiš? Tu ćeš da ležiš – upitao je Zvezdan.

– Ti si meni sve najgore stvari uradio! Ne znam. Nervozna sam, gladna sam, žedna sam, sve sam. Stvarno smo završili, nemamo mi šta više – kazala je Anđela već crvena od suza.

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– I ti si uradila stvari koja si rekla da nikada nećeš raditi. Da se ludiraš i da se sečeš! Rešavaj onda probleme jedan po jedan – rekao je Zvezdan i napustio Anđelu i hotel.

Detalnije u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.