STRAVIČNO! Brat (28) silovao rođenu sestru (13) i to nekoliko puta – potresni detalji

 STRAVIČNO! Brat (28) silovao rođenu sestru (13) i to nekoliko puta – potresni detalji

Foto: Profimedia

Okružni sud u Doboju osudio je A.H. na pet godina robije zbog obljube svoje trinaestogodišnje sestre A.H. sa kojom je, prema presudi, imao polni odnos više puta tokom 2020. godine.

Kako se navodi u presudi, on je krajem jula 2020. godine u kući u kojoj živi zajedno sa sestrom koja je tada imala 13 godina, u nameri obljube, znajući da mu je sestra i da je mlađa od petnaest godina, u noćnim časovima došao u sobu gde je bila oštećena devojčica.

Dalje se navodi da je optuženi seo pored sestre a potom joj skinuo majicu, dirao je po grudima i ljubio u usta, nakon čega je sa devojčicom imao polni odnos.

– Ubrzo je ustao i otišao iz sobe, da bi nakon toga početkom septembra 2020. godine, oštećenu pozvao da dođe kod njega u sobu – navodi se u presudi, pišu nezavisne.

Dalje se dodaje da je maloletnu sestru, nakon što je ušla u sobu, bacio na krevet, stavio joj ruku na usta, te ponovo sa njom imao polni odnos. Takođe se navodi da je nakon nekoliko dana u dnevnom boravku, dok je oštećena sedela na krevetu, prišao sestri te sa nje skinuo odeću, imajući tako sa njom polni odnos, nakon čega je izašao iz sobe.

– Izvršio je obljubu sa detetom mlađim od petnaest godina, čime je učinio krivično delo obljuba sa detetom mlađim od petnaest godina – navodi se u presudi.

Sud je optuženog oslobodio nadoknade troškova krivičnog postupka pa oni padaju na teret budžetskih sredstava.

Pročitaj još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *