STRAVIČNA SCENA! NAŠ POZNATI INFLUENSER DIVLJAO U BMW-U od 100. 000 EVRA, pa sleteo sa puta “Nisam ja kriv”

 STRAVIČNA SCENA! NAŠ POZNATI INFLUENSER DIVLJAO U BMW-U od 100. 000 EVRA, pa sleteo sa puta “Nisam ja kriv”

Popularni naš influenser David Ikač šokirao je sve svojim uznemirujućim objavama na Instagram profilu koji prate više od 170. 000 ljudi.

Naime, on se nalazi u Barseloni sa bivšim zadrugarom Anđelom Rankovićem, a svakodnevno njegovi pratioci prate njegove objave skupog života koji vodi, na kojem mu mnogi mogu pozavideti, pa ga tako možemo videti u šopingu na koji “puca” hiljade i hiljade eura, ali i u besnim kolima poput Ferarija, Lambordžinija.

Podsetimo, Davida je javnost upoznala prvi put kada je ušao u ljubavnu vezu sa Anđelom Vešticom, ali je taj odnos bio kratkog daha, a influenser nije imao problem da se oglašava ni kada je odnos sa starletom u pitanju (za celu vest kliknite OVDE), a ni onda kada je šokirao sve kada je slupao besnu mašinu od 300. 000 evra u Dubaiju, o čemu smo pisali ranije, a celu vest pogledajte OVDE.

Ovog puta, kako saznaje SrbijaDanas.com, David je uživajući u čarima Barselone besneo u skupocenom automobilu marke BMW, a ta vožnja se završila neslavno jer je izgubio kontrolu zbog drugog vozila i slupao se, ponovo.

Fotografije do kojih smo došli su zaista uznemirujuće, a mi smo kontaktirali Davida koji nam je otkrio šta se dogodilo.

  • Krenuo sam iz jednog mesta Tossa de Mar po dve drugarice koje su bile u Loret de Mar-u, izleteo je auto iz druge trake na jednoj krivini i tu sam sleteo sa puta i udario u ogroman kamen, sva sreća sve je dobro prošlo. Nije moja krivica, jer se on nalazio na pola moje trake. Njegovo osiguranje će pokriti štetu BMW-a – rekao nam ej Ikač, pa otkrio da li je povređen:
  • Ja sam odlično s obzirom da sam samo malo ugruvan i na ruci nema preloma. Anđelo nas je čekao na plaži, tako da u tom trenutku nije bio sa mnom u autu. Volim brzu vožnju, ali ovog puta stvarno nije do mene, ljudi će pomisliti da ne znam da vozim, posle Lamba sada ovo, baš nemam sreće. – rekao nam je David.

BONUS VIDEO: MATEJA MATIJEVIĆ “IZMEĐU DVE VATRE”: Blam me je veze sa Tarom, a Mini ne mogu da oprostim PROŠLOST! Progovorio o rijaliti vezama