STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA NA PUTU UŽICE-BELA ZEMLJA: Ukrajinac izazvao nesreću pa POBEGAO – automobil POTPUNO SMRSKAN (VIDEO)

 STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA NA PUTU UŽICE-BELA ZEMLJA: Ukrajinac izazvao nesreću pa POBEGAO – automobil POTPUNO SMRSKAN (VIDEO)

Foto: Facebook/Printscreen/SAT Media

Kako je objavila ekipa “SAT Media” sa svog zvaničnog Fejsbuk profila, jutros je došlo do stravične saobraćajne nesreće gde su jedva izvukli živu glavu na putu između Užica i Bele zemlje. 

– Naša ekipa javlja se sa puta između Užica i Bele zemlje, i ovo što vidite je posledica saobraćajne nezgode koja se ovde dogodila. Saobraćaj je zaustavljen, hitna pomoć je već odvela povređene. Naša ekipa je bila svedok ovog strašnog događaja – piše u opisu snimka.

– Ovo su posledice koje se dešavaju usled žurbe u saobraćaju. Mogu da kažem da imamo sreće što nas možete čuti i videti ovde u videu, ovo je i nas moglo da košta zdravlja i života – rekao je Mladen, član ekipe “SAT Media” i dalje u videu objasnio kako je došlo do ove stravične nesreće.

Kako dalje dodaje, učesnici u udesu srećom ostali su živi, imaju samo povrede koje je Hitna pomoć odmah intervenisala.

Kako objašnjavaju u videu, Ukrajinac je izazvao ovu saobraćajnu nesreću, nakon čega je pobegao, ali ga je policija privela vrlo brzo.

Pročitaj još