STRAVIČNA NESREĆA U CENTRU GRADA: Čovek se zapetljao u novogodišnju rasvetu, pao u mašinu koja ga je zdrobila

 STRAVIČNA NESREĆA U CENTRU GRADA: Čovek se zapetljao u novogodišnju rasvetu, pao u mašinu koja ga je zdrobila

Foto: Srbija Danas

Izvođač radova u Kentakiju poginuo je u „čudnoj nesreći“ u ponedeljak nakon što se zapetljao u prazničnu rasvetu i pao u drobilicu za drva.

Džozef “Džoi” Vesli Manir, 46, šišao je živu ogradu preko puta popularne božićne svetlosne atrakcije u Ovensborou, u ponedeljak kasno popodne, kada se dogodila tragedija.

U nekom trenutku, radnik se zapetljao u prazničnu rasvetu i pao je delimično u drobilicu za drva, zadobivši smrtonosne povrede, prema kancelariji šerifa okruga Davies.

Hitna pomoć stigla je ubrzo nakon toga i proglasila Manire mrtvim na mestu događaja samo u 17 časova. Vlasti trenutno istražuju tragični incident, ali tvrde da se u ovom trenutku ne sumnja na prekršaj, prenosi VEVV.com.

U svetlu strašne nesreće, organizatori Ovensboro Christmas Lights-a objavili su na Fejsbuku upozorenje za posetioce  da “budu oprezni i dodatno svesni ako putujete u našu oblast”.

Ponovljena upozorenja o opasnostima

– Došlo je do nesreće povezanim sa uređenjem prekoputa naše izložbe – napisali su predstavnici grupe.

– Lokalne vlasti su trenutno blokirale naš kvart. Imamo upaljena svetla kako bismo pomogli da osvetlimo područje za prve reagovanje, ali planirajte da posetite ekran druge noći.

Ovo nije prvi put da je izvođača radova u poslednje vreme ubio sekač. U oktobru je kalifornijski radnik koji je skraćivao grane na stablima poginuo nakon što je pao u jedan od uređaja za malčiranje kore.

Druge slične čudne nesreće takođe uključuju tinejdžera iz Pensilvanije u avgustu koji je ubijen nakon što su ga uvukli u drobilicu nakon što mu se odeća zaglavila u industrijskom uređaju.

Pročitaj još