STRAVIČNA NESREĆA KOD KIKINDE: Kombi prevozio radnike, pa sleteo sa puta – IMA POGINULIH

 STRAVIČNA NESREĆA KOD KIKINDE: Kombi prevozio radnike, pa sleteo sa puta – IMA POGINULIH

Foto: Srbija Danas

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na putu između Novog Bečeja i sela Bašaid kod Kikinde, poginuo je muškarac (62) iz Bašaida.

On je nastradao kada je kombi, koji je na posao prevozio još petoricu radnika, sleteo s puta i prevrnuo se.

U ovoj nesreći teško su povređena još dvojica radnika iz istog mesta koji su iz Opšte bolnice u Kikindi, gde im je ukazana prva pomoć, prebačeni u Novi Sad na dalju dijagnostiku i lečenje.

– Jedan pacijent, od 29 godina, primljen je sa teškim povredama rebara, kičmenog stuba i pluća. Najpre je zbrinut na Intezivnoj nezi naše bolnice, ali je zbog težine povreda prebačen na dalje lečenje na Institut za grudnu hirurgiju u Sremskoj Kamenici. Drugi pacijent, od 22 godine, prebačen u Klinički centar Vojvodine zbog povreda lica i glave. Treći pacijent ima prelom noge i potkolenica, a ostali imaju lakše povrede. Primili smo ukupno petoricu pacijenata i svima je ukazana pomoć u našoj ustanovi – rečeno je za medije u Opštoj bolnici u Kikindi.

Kako se sazanje, svi povređeni su radnici jedne građevinske firme iz Zrenjanina i kombijem su krenuli na posao, navodno u Srbobran, ali je vozilo, iz nepoznatih razloga sletelo s kolovoza i prevrenulo se.

Sumnja se da se kombi brže kretao, a jutros je na ovom području padala i kiša, pa je kolovoz bio mokar i klizav. Jutro je bilo jako oblačno i tmurno što se sve pominje kao mogući uzrok zbog kojeg je kombi sleteo s puta.