STRAVIČAN ZLOČIN ZAPANJIO JAVNOST: Devojka iz RADOZNALOSTI ubila i RASKOMADALA ženu, dodatni razlog će vas ZGROZITI

 STRAVIČAN ZLOČIN ZAPANJIO JAVNOST: Devojka iz RADOZNALOSTI ubila i RASKOMADALA ženu, dodatni razlog će vas ZGROZITI

Foto: Shutterstock

Policija u južnokorejskom gradu Busanu uhapsila je devojku (23)fanatičnu ljubiteljku dokumentaraca o zločinima, zbog sumnje da je počinila ubistvo, ali i da je raskomadala drugu ženu.

Policija je saopštila da veruje da je ubistvo učinjeno iz “radoznalosti”, kako bi iskusila kako stvarno izgleda zločin, prema južnokorejskom listu “Čosun Ilbo”. Džung Ju-džung je navodno priznala ubistvo i protiv nje je podignuta optužnica u petak.

Ona je bila vođena željom da ubije nekoga u stvarnosti, nakon što je bila “opsednuta ubistvima, gledajući televizijske programe i čitajući knjige”, rekao je portparol policije, preneo je “Independent”.

Policija je rekla da su u telefonu Džung pronađene informacije od pre tri meseca u kojima je tražila kako da sakrije telo. Ona je, navodno, gledala veliki broj dokumentaraca o zločinima, a uzela je i knjige na tu temu iz biblioteke, naveli su lokalni mediji.

Dok je prvobitno tvrdila da je ubila neimenovanu žrtvu nakon svađe, Džung je kasnije priznala da nije zbog toga. Policija je istakla da sprovodi testove da vidi da li je Džung psihopata.