STRAVIČAN ZLOČIN NA PERIFERIJI GRADA! Beskućnik silovao staricu obolelu od raka

 STRAVIČAN ZLOČIN NA PERIFERIJI GRADA! Beskućnik silovao staricu obolelu od raka

Foto: Profimedia/Ilustracija

Potraga za osumnjičenim za koga policija na Floridi veruje da je silovao stariju ženu obolelu od raka okončana je u petak ujutro nakon hapšenja beskućnika, prenosi Yahoo news.

U objavi na Fejsbuku u petak, policija u Okali je saopštila da je uhapsila 31-godišnjeg Takina Vilijamsa zbog navodnog silovanja 80-godišnje žene u njenoj kući.

Vilijams, za koga policija Okale kaže da je trenutno beskućnik, osumnjičen je da je ušao u zajedničku terasu stambenog kompleksa žrtve kroz pocepani prozor, a zatim u stan ušao kroz otključana vrata.

– Vilijams je tada pronašao žrtvu u njenoj sobi, gde ju je silovao. Žrtva, koja se takođe bori protiv raka, nije poznavala napadača – navodi se u objavi na Fejsbuku.

Vilijams je navodno sa sobom nosio šrafciger kojim je ubo žrtvu tokom napada.

Incident, koji se dogodio u sredu uveče, podstakao je policijsku upravu u Okali da pokrene potragu za Vilijamsom, koji je identifikovan sa nadzornih kamera.

– Na kraju, nakon neprestane potrage, policija je locirala osumnjičenog u roku od 33 sata. On je bez incidenata priveden i priveden u sjedište policije na saslušanje – saopštila je policija, dodajući da je Vilijams pronađen kako šeta obližnjim tržnim centrom u petak ujutro u 6.15 sati.

Posle saslušanja, Vilijamsa je uhapsio detektiv Bojer.

Rad detektiva Bojera i ostalih policajaca pohvaljen je u objavi, a navedeno je da njihovi postupci “služe kao znak da se ovakva krivična dela shvataju veoma ozbiljno”.

U video snimku koji je na Fejsbuku objavila policijska uprava Okala, Vilijams je ignorisao pitanja novinara dok su ga dva policajca izvodila iz zgrade u lisicama.

Vilijams je, prema navodima policije, optužen za oružanu provalu u stambeni prostor, oružano seksualno zlostavljanje i posedovanje alata za provalu.

Portparol policijske uprave u Okali rekao je za Fox News Digital da je žrtva hospitalizovana, ali je puštena.