“STRAŠNO ŠTA NAS JE SNAŠLO…” Potresne reči rođaka nestalog dečaka kod Apatina

 “STRAŠNO ŠTA NAS JE SNAŠLO…” Potresne reči rođaka nestalog dečaka kod Apatina

Foto: Printscreen/društvene mreže

Više od 24 sata traje potraga za dečacima koji su poslednji put viđeni juče oko 14 časova na Dunavu u Apatinu, nakon čega im se gubi svaki trag.

Sve dežurne službe su na terenu i od juče tragaju za dečacima, a porodice mališana su neutešne i čekaju bilo kakvu informaciju.

Na obali pored Kajak kluba na Dunavu u ponedeljak su pronađene stvari dvojice nestalih dečaka – bicikli i obuća, dok od njih nema ni traga.

Kako za Nova.rs priča rođak nestalog 10-godišnjaka, mališan je prošle nedelje proslavio rođendan, a sada ih je snašlo ovako nešto.

– On je mezimac porodice, najmlađe dete, ima dve starije sestre… Prošle nedelje je proslavio rođendan, bio je presrećan, svi smo… I sada ovako nešto da se desi, strašno šta nas je snašlo – priča rođak.

Kako dodaje mališana ceo komšiluk voli i svi kažu da je divno i fino dete.

Podsetimo, dečacima se izgubio trag juče oko 14 sati. Kako su meštani Apatina ispričali, oni su došli na pecanje na Dunavu.

 Juče su se dovezli tu biciklima, bilo ih je trojica. Dvojica su se izula i ušla u vodu, treći nije hteo. Deca su samo nestala… – ispričali su meštani.