STOTINE MUŠKARACA “ODLEPILI ZA NJOM” Kupovali njene golišave fotografije, a onda je usledio HLADAN TUŠ: Moraću da vas razočaram… (FOTO)

 STOTINE MUŠKARACA “ODLEPILI ZA NJOM” Kupovali njene golišave fotografije, a onda je usledio HLADAN TUŠ: Moraću da vas razočaram… (FOTO)

Foto: Reddit

Fotografije Klaudije počele su da se pre nekoliko meseci pojavljuju na Redditu, a jedna je posebno privukla pažnju kada je stotinu korisnika, posebno muškaraca, hvalilo njenu lepotu pišući joj koliko je “prekrasna”.

Međutim, nekolicina korisnika je shvatila da Klaudija izgleda previše obrađeno da bi bila stvarna.

Moraću da vam uništim fantaziju, ali ovo nije stvarna žena. Ako ste ikada radili s alatima za veštačku inteligenciju i izrađivali vlastite modele, možete sa sigurnošću reći to. Žao mi je… – objasnio je jedan korisnik Reddita.

F19 Feeling pretty today 🙂
by u/Cl4ud14_ in Faces

Klaudija je stvorena korišćenjem alata za veštačku inteligenciju, a njeni kreatori tvrde da su zaradili oko 100 dolara prodajući njene golišave fotografije korisnicima Reddita koji vjeruju da je stvarna.

– Moglo bi se reći da je naš profil na Redditu samo test da vidimo mogu li ljudi stvarno da prepoznaju razliku. Iskreno, nismo mislili da će ovo izazvati toliku pažnju – rekli su za časopis Rolling Stone.

Istraživači veštačke inteligencije objasnili su da Klaudijine fotografije imaju znakove da ih je stvorila veštačka inteligencija, uključujući čudne pozadinske detalje i mrlje koje su se pojavljivale na različitim mestima.

Nakon pojave fotografija, uvedena je verifikacija za članove koja zahteva od korisnika da pošalju video isečak od 15-ak sekundi kao dokaz identiteta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *