“STOJANKA, ŠTA TI SE DESILO SA LICEM?” Nakon priznanja da se operisala, Stoja je apsolutno neprepoznatljiva

 “STOJANKA, ŠTA TI SE DESILO SA LICEM?” Nakon priznanja da se operisala, Stoja je apsolutno neprepoznatljiva

Pevačica Stojanka Novaković Stoja (50) pokazala je na poslednjem nastupu novo izdanje i ostavila mnoge u čudu.

Na društvenim mrežama se uveliko komentariše činjenica da joj lice izgleda mnogo drugačije.

Stoja

“Ovo je jezivo”, “faca neke druge osobe”, “Stojanka, šta ti se desilo sa licem?”, “ugojila se žena, a peva k’o slavuj, koga briga”,  samo su neke od poruka koje su ostavili korisnici Tvitera i TikToka ispod snimaka sa pomenutog nastupa.

Stoja nikad nije krila da je posećivala estetskog hirurga i korigovala šta god je želela, pa je ponovo pokrenula glasine da je išla “pod nož”.

Pevačica je krajem prošle godine javno govorila o liposukciji kojoj se bila podvrgla u Turskoj.

– Uradila sam to jer sam htela sam da budem riba. Bolelo je, oporavak je bio mnogo težak, bila sam 9 i po sati u veštačkoj komi – ispričala nam je Stoja tad.

– Bolnica je kao svemirski brod, gledali su me kao da sam svetska zvezda, iako oni ne znaju da sam ja ovde javna ličnost. Imala sam tri medicinske sestre u sobi koje su bile 24 sata uz mene – objasnila je pevačica tom prilikom.

@un_po_2 #stoja #stojainstitucija #fyp #foryou #foryoupage #viral #viralvideo #viraltiktok #popular #popularcreator #popularvideo #trending #trend #trendy #balkan #balkanmusic #balkantiktok #balkanfyp #tiktoknews #balkanfypage #bosna #srbija #srbijatiktok #srbijafyp #srbijaviral #srbijaviralvideo #popularno #viralno #tiktok #tiktokviral #tiktokfyp #tiktoktrending #zatebe #zatebestrana #zatebestranica #zatebebalkan #hrvatska #bosna_i_hercegovina #srbija🇷🇸 #perte #plastic ♬ original sound – ⚡𝙡𝙚𝙜𝙖𝙡.𝙚𝙙𝙞𝙩⚡