STO PUTA BOLJI FRAJER OD BILALA! Prvo pojavljivanje Brajlovićevog BRATA U JAVNOSTI, SVIMA PALE VILICE

 STO PUTA BOLJI FRAJER OD BILALA! Prvo pojavljivanje Brajlovićevog BRATA U JAVNOSTI, SVIMA PALE VILICE

Trenutno se održava nastavak superfinalne večeri, a porodice i podrška superfinalista polako pristižu u Šimanovce, a najbliži Bilala Brajlovića, Đenis – menadžer i njegov rođeni brat, Bakir, progovorili su za domaće medije.

Mladi Brajlović prvi put se pojavio u javnosti kako bi sačekao brata, a ekipa portala Srbija Danas je iskoristila ovu priliku da sa njim i porazgovara.

Da li je Maja makar delom osvojila Bilalovo srce?

Bakir Brajlović
Foto: Srbija Danas

– Milicu odmah da otpišemo, čekam da se sretnem s Milicom da joj kažem par stvari. Mislim da mu ona ne treba nikako. Ono sinoć baš gledam, on se nešto pravda njoj, ona trči za njim, ganja taj neki plasman. Jako, jako podmukla osoba. Onaj odnos s Majom je bio najupečatljiviji za ovu sezonu, sve posle toga je bilo nekako nedorečeno – rekao je Đenis, pa se nadovezao i Bilalov brat:

– Ja mislim, što se tiče Bilalovih veza, on se izjasnio da nema emocije i da ne želi vezu i da ne gleda nikoga tu da ga voli ili ne voli, rekao je svima na čemu su. Znale su devojke u šta ulaze, rečeno im je. On je rekao da ne razmišlja srcem, nego mozgom – rekao je Bakir.

Bakir Brajlović
Foto: Srbija Danas

– Ne znam šta bih rekao, da je bilo emocija, bilo je. Njegova najveća emocija živi napolju – rekao je Đenis, te je Bilalov brat dodao:

– Ja mislim da Bilal nije imao emocije ljubavi prema Maji, nego emocija strasti prema Maji. Maja je njemu bila više strast nego ljubav, iako se to izjašnjava kao ljubav. Bolje da bude ljubav prema Maji, nego prema Milici – nadovezao se Bilalov brat.

Detaljnije u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.