STIŽU VAUČERI OD 6000 DINARA! Danas ćete znati kada i gde ih možete iskoristiti

 STIŽU VAUČERI OD 6000 DINARA! Danas ćete znati kada i gde ih možete iskoristiti

Foto: Profimedia/SD/ilustracija

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da vaučeri u vrednosti od 6.000 dinara mogu da se iskoriste odmah nakon preuzimanja i najavio da će od danas na sajtu Grada biti objavljen spisak radnji u kojima ti vaučeri mogu da se iskoriste.

U Beogradu je juče počela podela vaučera u vrednosti od 6.000 dinara za svu decu Beograda, zaključno sa učenicima završnih razreda srednje škole, a dobiće ih i svi zaposleni koji rade s decom u vrtićima i školama.

 Onog momenta kada vaučer dobiju u školi, mogu da ga iskoriste u svim radnjama koje će biti objavljene na našem sajtu. Imaju ih i u materijalima koji dobijaju uz vaučer, ali će svakako sve radnje biti na sajtu Grada Beograda – rekao je Šapić odgovarajući na pitanja novinara na redovnoj konferenciji u Starom dvoru.

Naveo je da je juče od osam sati počelo preuzimanje vaučera i da su ih neke škole već preuzele.

Šapić je rekao da je ideja da se do kraja ove nedelje vaučeri dostave svim predškolskim i školskim ustanovama, a da onda od ponedeljka oni još imaju vremena da dele vaučere. Dodao je da će roditelji koji ne budu bili u situaciji da dođu u školu ili vrtić moći da preuzmu vaučere i posle nove godine.