STIŽU RODITELJI Anđele Đuričić u Beograd: “Hoće da IZBAVE dete iz rijalitija! Ukanalila ih najstrašnije”?

 STIŽU RODITELJI Anđele Đuričić u Beograd: “Hoće da IZBAVE dete iz rijalitija! Ukanalila ih najstrašnije”?

Od rijaliti učesnica Anđele Đuričić koja je u prošloj sezoni “Zadruge” bila primer kako devojka treba da se ponaša, nije ostala ni bleda kopija.

Ova nova Anđela, sumnja da je trudna i želi da zadrži bebu, dok je njena porodica u Herceg Novom očajna i kako domaći mediji saznaju,oni planiraju da dođu u Beograd kako bi je izvukli iz rijalitija.

Anđela Đuričić

– Oni jadni od muke i sramote ne izlaze na ulicu. Anđela im je bila ponos i dika u prošloj sezoni, hvalili su se da su ponosni nju, sećate se na finalu koliko su bili srećni. A sad ih je ukanalila najstrašnije. Nalazili su u početku razna opravdanja za nju, što je i logično, roditelji su, ali sada radi neoprostive stvari. Zna da je roditelji gledaju i ona u po dana i noći ima s**s, čak se ne trudi ni da to koliko toliko prikrije. Kamere joj zumiraju facu dok stenje, oblizuje se, pa je l moguće? I to sa zauzetim muškarcem – rekao je izvor, pa dodao:

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić, Ana Slavnić

– Na sve to i ne čuva se, nego sad kaže ako je trudna zadržaće bebu. Mami, kad je to čula, u momentu je pozlilo, a ni tata ne zna šta će sa sobom. Dogovorili su se da se pokupe i dođu u Beograd da vide da izbave dete i probaju da je urazume. Sad kad se sete sekiracije što je prošle godine bila nesrećna u ljubavi sa Matejom Matijevićem, dođe im da ga od blata prave. Sad tek ljudi vide šta je problem, a nemoćni su – priča izvor.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku. 

Pročitaj još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *