STIŽE SLEDEĆE NEDELJE: Iliev progovorio o nasledniku Aleksandra Stanojevića

 STIŽE SLEDEĆE NEDELJE: Iliev progovorio o nasledniku Aleksandra Stanojevića

FOTO: MN Press

Partizan je ostao bez trofeje, ali i bez trenera Aleksandra Stanojevića. Mnogo toga treba da se menja u Partizanu, jer razmak između dve sezone zbog Mundijala u Kataru nikad nije bio kraći.

Ko će napustiti, a ko pojačati crno-bele biće poznato tek kad dođe novi trener. A ko bi to mogao da bude najbolje zna Ivica Iliev, sprortski direktor kluba iz Humske. 

– Do poslednjeg trenutka verovali smo da će Stanojević ostati trener, tako da nekog drugog nismo ni tražili. Bili smo ubeđeni da će, ako osvoji Kup, ipak odlučiti da ostane. Nažalost, ni jedno ni drugo nije se desilo i tek sad ćemo tražiti novog trenera. Imamo spisak sa pet ili šest potencijalnih kandidata, ali ne bih da otkrivam imena. Razgovaraćemo sa svima, svako od njh ima svoje prednosti. Ne verujem da ćemo preseći pre sledeće nedelje – rekao je Iliev za Informer.

Direktor crno-belih kaže da razume Stanojevićevu odluku da ode iz kluba.

– Sa Stanojevićem imam prijateljski odnos, naravno da smo razgovarali nakon što je dao otkaz. Razumem ga. Bio je pod konstantnim pritiskom dve godine, na prvoj liniji, stalno na udaru. Istrošen je i dosta mu je. Žalim mu mnogo sreće u karijeriv- poručio je Iliev.