Stiže nam KRVAVI PUN MESEC: Mnogima će donestI RASPAD postojećih odnosa, a evo šta SVI MORAJU DA URADE

 Stiže nam KRVAVI PUN MESEC: Mnogima će donestI RASPAD postojećih odnosa, a evo šta SVI MORAJU DA URADE

Foto: Shutterstock

Oktobarski pun Mesec, od 9. oktobra, ima više različitih imena – lovački Mesec, Mesec selidbe, ledeni Mesec, a najpoznatijije po imenu Krvavi Mesec. Kao i svaka lunarna energija u punoj fazi, on simbolizuje početak i kraj, označava i važan period za promene u našem životu. Horoskop ističe da je od posebnog značaja da se fokusirate na odnose, emotivne relacije u kojima vas očekuje najviše izmena.

Za vreme punog Meseca, Sunce je u emotivnoj Vagi, pa ćemo se posvetiti partnerstvu, platonskim odnosima. Takođe, Mesec će biti u bliskoj konjunkciji sa Venerom, planetom ljubavi i romantike. Zadatak koji planete svima donose jeste to da napravite savršen balans između partnerovih i vaših emocionalnih potrebga i želja. Prepustite se svim važnim lekcijama i lepotama života, i ne zaboravite, svaki kraj je šansa za nešto novo i veličanstveno.

Ovan

Dajte sve od sebe da razumete i podržite potrebe svog partnera ovog meseca. Otvoren um i oko će vam poslužiti kao inspiracija ovog meseca.

Bik

Za razliku od vas vaši prijatelji i porodica dosta će više osetiti uticaj ovog krvavog Meseca. Pritajite se, sredite svoje odnose i budite tu za druge kao podrška.

Blizanci 

Očekuje ih težak mesec u periodu krvavog punog Meseca. Savet je da izbegavate sukobe i nesuglasice koje se mogu rešiti i mirnim putem. 

Rak

Ukoliko niste u vezi, ovo nije period da bilo šta započinjete. Mesec će vam biti prilično ispunjen, tako da neće biti prilike da započinjete nešto novo. 

Lav

Ovo je savršen period da sačuvate unutrašnji mir. Pritajite se, obnovite energiju i razmislite šta sada želite od svog života. MesecFoto: Srbija Danas

Devica

Posvetite se sebi za vreme ove mesečne faze, slušajte unutrašnji i glas moćnu intuiciju. 

Vaga

Tokom ovog meseca možda ćete se osećati kao da ste ispali iz koloseka, ali i to će proći. 

Škorpija

Za Škorpije će ovo biti mesec oslobođenja. Iskoristite svoj kreativni naboj. 

Strelac

Izbegnite moguće sukobe koji su na pomolu, a u ovom periodu iskoristite kreativnu energiju punog Meseca za prilike koje vam se pružaju.

Vodolija

Ukoliko ste u vezi, ovo će biti idealan perido da ojačate vezu. Energija punog Meseca pomaže vam da razumete partnera i ojačate vezu. 

Jarac

Kompromis je ključan za vas ovog meseca. Slušajte druge i izbegnite talasanje. MesecFoto: Srbija Danas

Ribe

Okobarski krvavi Mesec je signal za kraj određenih projekata koje ćete završiti uspešno. Iskoristite ovaj period da slavite i da se spremite za veoma dobar period koji je pred nama.