STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE! Poznat uzrok smrti poštara Miloša Stamatovića – tužilaštvo donelo ovu odluku

 STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE! Poznat uzrok smrti poštara Miloša Stamatovića – tužilaštvo donelo ovu odluku

Foto: Printscreen/Facebook/Miloš Stamatović

Danilovgrađanin Miloš Stamatović stradao je utopljenjem, pokazao je obdukcioni nalaz dostavljen Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

To je potvrdila rukovodioc tog tužilaštva, viša tužiteljka Lepa Medenica.

Telo dvadesetpetogodišnjeg poštara pronađeno je 20. decembra u Botunu. Njegov nestanak nekoliko dana pre toga prijavile su Stamatovićeve kolege iz Pošte Crne Gore, nakon što se nije vratio da razduži smenu.

– U Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, kako je javnost već ranije obaveštena, formiran je predmet povodom pronalaska beživotnog tela muškarca M.S., čije beživotno telo je izvučeno iz reke u mestu Botun dana 20.12.2022. godine, te je od strane tužilaštva istog dana data naredba za obdukciju tela, koji obdukcioni zapisnik je u međuvremenu dostavljen ovom tužilaštvu i iz istog proizilazi da je smrt nastupila usled utopljenja – objasnila je Medenica.

Tužiteljka ističe da je tužilaštvo donelo naredbu za DNK, trasološko, toksikološko i grafološko veštačenje – koja su u toku:

– Dok je ovom tužilaštvu dostavljen nalaz veštaka za digitalnu forenziku, kao i izuzeti video materijal sa nadzornih kamera, čija analiza je u toku. Nakon svestrane analize svih prikupljenih podataka i dokaza, tužilaštvo će doneti odluku u predmetu – kazala je Medenica.

Izvor: Vijesti.me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *