STIGLI NALAZI OBDUKCIJE – EVO KAKO JE UBIJENA NESREĆNA ŽENA IZ ZEMUNA: Sekirom joj presudio sestrić, pa izneo JEZIVU ODBRANU

 STIGLI NALAZI OBDUKCIJE – EVO KAKO JE UBIJENA NESREĆNA ŽENA IZ ZEMUNA: Sekirom joj presudio sestrić, pa izneo JEZIVU ODBRANU

Foto: Srbija Danas/Saša Džambić

Nesrećna žena iz Zemun umrla je nakon što joj je sekirom smrskana lobanja pokazala je obdukcija. Nesrećna žena umrla je u jezivim bolovima.

Nesrećna žena nije imala šanse da preživi udarce koje joj je u glavu zadao njen rođak.

– Prišao joj je i bez reči krenuo da je udara sekirom po glavi. Kada je usmrtio ženu, otišao je u kuću u podrum gde se zaključao. Tu je sebi naneo povrede po vratu i rukama. Čim je policija tražila da im otvori vrata to je i uradio – kaže izvor blizak slučaju.

Osumnjičeni je na saslušanju priznao delo koje mu se stavlja na teret i izneo je svoju odbranu.

Kako se nezvanično saznaje, rođak se na saslušanju branio da je sa rođacima, među kojima je bila i ujna imao sukob oko nasledstva imovine. Ispričao je da su oni imali mašinu za čitanje misli. On je iz te mašine čuo razne glasove koji su mu rekli da treba da uradi, to što je uradio.

Osuđivan je zbog preprodaje droge 2006. na uslovnu kaznu od 6 meseci zatvora i na istu kaznu zbog držanja droge 2019. godine.

Tužilaštvo će naložiti veštačenje uračunljivosti rođaku u vreme izvršenja krivičnog dela, sudsko medinicnsko veštačenje i veštačenje bioloških tragova.

Prema našem Krivičnom zakonu osumnjičenom rođaku preti zatvorska kazna do 15 godina robije.