“STAVILI MU LISICE, ODVELI GA U GAĆAMA!”: Ivan Marinković završio u DUŠEVNOJ bolnici, Goca SVE OTKRILA!

 “STAVILI MU LISICE, ODVELI GA U GAĆAMA!”: Ivan Marinković završio u DUŠEVNOJ bolnici, Goca SVE OTKRILA!

Foto: Srbija Danas

Pevačica Goca Tržan već nekoliko godina uživa u braku sa Radomirom Rašom Novakovićem, a poznato je da ovo njen drugi brak. Prvi put je “stala na ludi kamen” sa Ivanom Marinkovićem, sa kojim je dobila ćerku Lenu. 

Goca i Ivan nisu u dobrim odnosima, a iako je pokušavala da detalje razvoda sačuva u krugu najbližih, nije uspela. Svakakve špekulacije dolazile su do medija, a postepeno je i sama pevačica počela da se oglašava ovim povodom. 

Goca Tržan
Foto: Srbija Danas


Tržanova je sada u televizijskoj emisiji “Preživljavanje” odlučila da progovori o najtežim momentima u braku sa Marinkovićem, a nakon njene ispovesti javnost je zanemela. Kako je navela, bivšem suprugu je spasila život, jer je usled ozbiljne bolesti, tačnije upale mozga i nekontrolisanog ponašanja završio u instituciji za duševno obolele.

Iako je par tada uspeo da prebrodi strahovitu bolest, prema njenim rečima, Ivan se ubrzo odao kocki i alkoholu, usled čega je došlo do konačnog rastanka. Goca je ispričala kako je uopšte uplovila u brak s Marinkovićem. Pre njega imala je dugu vezu, a upravo zbog tog muškarca ostala je bez menadžera i nije radila godinu dana.

Ivan Marinković
Foto: Srbija Danas


– Taj čovek je ostao upamćen po “Koncertu za jednu osobu” 2002, kada je sklonio karte nekoliko dana nakon što je objavljen koncert, to je bio poklon meni, kao ženi, neko me želeo na taj način, to je nešto moje i to ne može niko da mi uzme. Posle smo bili četiri godine, ja sam se osećala kao kraljica. Tad sam izgubila menadžera, a dobila ljubav. S Ganetove (menadžer, prim. aut.) strane su počele opaske po medijima da sam ja znala sve, meni se život raspao tada, nisam radila godinu dana, bila sam očajna i vratila sam se s pesmom “Haljina” i sve je krenulo opet kako treba – priča Tržanova.

– Ta njegova bolest je encefalitis, odnosno upala mozga, zbog koje se on u tim situacijama ponašao kao životinja i nije mogao da kontroliše postupke. Ispadala mu je hrana iz usta, red reči u rečenici mu se pomeša. Bukvalno sam mu spasla život tada, on kao ranjena životinja, muli, opirao se, tad sam dojila, kada je došla Hitna, i policija ga je morala odvesti zbog manifestacije bolesti. Vezali su ga lisicama i u gaćama izveli, policija je rekla da je za “Lazu”, da ga vode tamo, ta bolest ostavlja nenormalne posledice, bio je na aparatima, kao u komi – otvorila je dušu pevačica u emisiji “Preživeli” i ispričala kako je tek posle nastupio pakao zbog kog je morala da ostavi prvog supruga, te da je imala sreće što je srela drugog supruga Radomira Rašu Novakovića:

goca-trzan,-rasa
Foto: Srbija Danas

– Nisam htela u rijaliti da ne pravim budalu od sebe, bila sam svestrana, vodila emisije… Htela sam da glumim, da zaradim svoj novac. Bila sam spremna na sve ishode, gladna sigurno ne bih bila, znala sam da okopam njivu, pomuzem kravu, odrastala sam na selu kod babe i dede, sve sam naučila, a i kroz fakultet – pohvalila se pevačica.

– Posle svega nisam mogla da živim s nekim ko pije, kocka, mada i nisam znala ništa o tome, htela sam da popravim to sve, on nije imao kapacitet da svari mene i moju energiju, zato je bio nesrećan sa mnom, nisam u fazonu zato da je on kriv, oboje smo jer sam ja sipala pet litara vode u ovu malu čašu, koja nije mogla to da primi, preliva… Iako smo se dogovorili da bude bez medija, želeo je možda osvetu, i dalje sam, 11 godina posle, maltretirana, ja mogu da kukam sad, ali opet bih sve isto zbog ćerke. Ona je oplemenila mene u svakom smislu, sad ima 15 godina i vrlo je pri sebi. Ivan je njoj samo biološki otac. Onda smo dobile Rakija našeg, koji je voli, nekad kažem, više nego ja. Čak želi da studira produkciju jer je videla od Raše.