STARATELJKA KRENULA NA MORE, BRIGU O DEČAKU POVERILA PRIJATELJICAMA Poznati detalji tragedije u Bečeju: Dečak pao sa trećeg sprata, nije mu bilo spasa

 STARATELJKA KRENULA NA MORE, BRIGU O DEČAKU POVERILA PRIJATELJICAMA Poznati detalji tragedije u Bečeju: Dečak pao sa trećeg sprata, nije mu bilo spasa

Foto: Foto: Srbija danas/Profimedia

Horor u Bečeju

Četrnaestogodišnjak sa posebnim potrebama poginuo je sinoć kada je pao sa prozora na trećem spratu zgrade u Dositejevoj ulici u Bečeju. U trenutku tragedije, starateljka dečaka je krenula na more.

Dečak je pao kroz prozor sinoć oko 21 sat.

– Dečak je bio dete sa posebnim potrebama i bio je na trećem spratu zgrade u Dositejevoj ulici. Videla sam sinoć policiju i traku. On je pao i prevezli su ga u bolnicu gde je podlegao povredama – rekao je izvor upoznat sa slučajem i dodala:

– Reč je o dečaku koga je hraniteljka ostavila na čuvanje prijateljicama čijom je nepažnjom dečak došao do prozora i pao na pločnik. Obe su uhapšene kao i hraniteljka – rekla je sagovornica koja živu u drugom ulazu. 

Kako je ranije objavljeno uhapšene su osobe starosti 60 i 56 godina iz Bečeja i državljanka Hrvatske (49) zbog napuštanja nemoćnog lica.

Sumnja se da je starateljka četrnaestogodišnjeg deteta sa poteškoćama u razvoju, ostavila dečaka na čuvanje prijateljicama.

Osumnjičene su zadržane do 48 sati u policiji u okviru tog vremena biće privedene, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Bečeju. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *