STANKOVIĆ NE ODUSTAJE OD DRAGOVIĆA: Stigla ponuda koju je TEŠKO ODBITI!

 STANKOVIĆ NE ODUSTAJE OD DRAGOVIĆA: Stigla ponuda koju je TEŠKO ODBITI!

Već danima je glavna tema na “Marakani” istaknuti asutrijski reprezentativac Aleksandar Dragović. Rukovodstvo Crvene zvezde je nedavno predočilo Dragoviću da do leta sigurno ne može da napusti Marakanu, s obzirom da je vezan ugovorom do leta 2024. godine. Međutim, Sampdorija nije odustala, niti namerava da to učini.

Trener ekipe iz Đenove i bivši strateg crveno-belih Dejan Stanković dobro je upoznat sa kvalitetima iskusnog štopera, smatra da bi on mogao da mu pomogne u borbi za opstanak u Seriji A i želi da ga dovedepo svaku cenu.

Zvezda je glatko odbila prvu ponudu Sampdorije tešku 500.000 evra za nekadašnjeg reprezentativca Austrije, posebno što je tim sa Marasija želeo da ga pozajmi a onda da ga u dve rate otkupi od Crvene zvezde, ukoliko izbori opstanak u Seriji A.

Mediji u Italiji danas tvrde da je Sampdorija spremna da duplira ponudu. Oni pišu da Sampdorija i dalje želi da pozajmi Dragovića, ali da u ugovor ubaci klauzulu o obaveznom otkupu, u slučaju opstanka u Seriji A. I to za 1.000.000 evra u dve rate.

Ipak, teško je verovati da će Zvezda za taj novac pristati da se odrekne jednog od glavnih igrača u ekipi.

Spekuliše se da će se u ovu priču uključiti i Sevilja i da je Dragović želja trenera Horhea Sampaolija, ali ostaje da se vidi da li je to istina i da li će na Zvezdinu adresu stići ponuda iz Andaluzije?