STANIJA SE GUŠI U SUZAMA, “NE MOGU DA VERUJEM”: Dramatična situacija u Beloj kući – Marko PRVI PRITRČAO

 STANIJA SE GUŠI U SUZAMA, “NE MOGU DA VERUJEM”: Dramatična situacija u Beloj kući – Marko PRVI PRITRČAO

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Današnji prevejani rijaliti igrači bili su nekada rijaliti žutokljunci. Njihove današnje glumačke predstave i busanje u grudi “Znaš li ti ko sam ja?” sada mogu nekoga fascinirati, ali nas, teško. Kad god vidimo da neko od njih glumi ludilo, uputimo pogled podignute obrve koji govori “znamo se odavno”. Sve takve evolucije rijaliti igrača i zaboravljene događaje možete pronaći u našoj kategoriji RIJALITI LUDNICA.

Stanija Dobrojević važi za jednog od najpoznatijih i najvećih rijaliti igrača kod nas, a čak iako fizički nije prisutna, kao npr. u šestoj sezoni Zadruge, njeno ime se izgovara gotovo svakodnevno. 

Stanija Dobrojević
Foto: Srbija Danas


Na samom početku ove sezone, u Belu kuću se uselio Stanijin bivši dečko, Marko Marković, a samim tim su počele i priče o starleti, njihovoj vezi i njenom životu u Srbiji i Americi. 

Ipak, milionski auditorijum je već imao prilike da vidi kako pobednica “Farme” živi, a njeno učešće u rijalitijima je, pored ljubavnih veza i svađa, pretežno sa cimerkama, obeležila i jedna, pomalo nesvakidašnja situacija. 

Stanija Dobrojević
Foto: TV Pink Printscreen/Zadruga


Naime, kako koncept rijaliti programa podrazumeva život u istom prostoru sa desetinama nepoznatih ljudi, kao i deljenje kuhinje, kupatila, spavaće sobe, te namirnica i ostalih potrepština, mnogima upravo to predstavlja veliki problem i nemogućnost da normalno funkcionišu. 

Jedna takva situacija zadesila je Staniju Dobrojević i naterala je da doslovno grca u suzama. Pred sam kraj druge sezone Zadruge, Stanija je doživela emotivni slom, jer je kupatilo bilo zauzeto u trenutku kada je ona želela da obavi nuždu!

– Ne mogu da verujem da njih tri sede i puše u kupatilu, a da ja moram da čekam, pa imam potrebu, moram u toalet! – pričala je Stanija tadašnjem dečku Marku, sve kroz suze. 

Marko marković, Stanija Dobrojević
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Nakon što se izjadala Markoviću, Stanija je ušla u kupatilo i zatražila od Zorice Marković i Suzane Perović da izađu, kako bi ona mogla da obavi šta treba. 

– Bože me sačuvaj, plače zbog g*vneta… Ajde kraljice drame, drami još malo – poručila joj je Zorica. 

TOP 5 Kristijan Golubović

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku. 

Pročitaj još