“Stanija NIJE SLAGALA, Đedović ima informacije IZ SPOLJNOG SVETA” Procurio snimak tajnog razgovora

 “Stanija NIJE SLAGALA, Đedović ima informacije IZ SPOLJNOG SVETA” Procurio snimak tajnog razgovora

U toku proslave slave Sveti Ignjatije koju u “Eliti” slavi Jovana Tomić Matora okupljeni u Dubiozi, mnogi cimeri su se pridružili proslavi, a mnogim fanovima je zaparao uho razgovor koji je vodio Marko Đedović sa Milenom Kačavendom, ali i Majom Marinković.

Jedan snimak sa slave je posebno zapalio društvene mreže. Milena i Marko su zaboravili na kamere, a onda izneli mnoge pikanterije na videlo.

Marko Đedović, Milena Kačavenda
Foto: Instagram printscreen/samoposmatramo1

– Podlosti nikad kraja! Da kaže da je Filip Car raskinuo sa Aleksandrom Nikolić! Da naloži ovu budalu koja veruje. A Maja glupa kao noć. Sve joj veruje, treba žena da dobije spontani druže. Pa vi recite da je Đedovic produkciski igrač. Ima sve informacije od spolja! Jel ovo tako zvuči? Stanija Dobrojević nista nije slagala. Znači, nema on pojma o tome šta se spolja dešava – stoji u opisu snimka.

– “Maji je prvo Milan Milošević rekao tu informaciju”, “A Bujka prva ne misli na dete! Žena 24 sata na Tik-toku! Da li to radi jedna normalna trudnica”, “Priprema za scenario u kojem će Aleksandra izgubiti bebu, moje mišljenje je – lažna trudnoća”, “Zna on sve, ali nije u interesu produkcije da prizna da je Stanija u pravu, jer onda bi ostale da ovo prođe navelo na razmišljanje i za ostale situacije” – nizali su se komentari.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže