STANIJA NE ULAZI U ZADRUGU KAO TAKMIČAR! Otkriven DOGOVOR sa produkcijom – OVOLIKI HONORAR niko nema!

 STANIJA NE ULAZI U ZADRUGU KAO TAKMIČAR! Otkriven DOGOVOR sa produkcijom – OVOLIKI HONORAR niko nema!

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Šesta sezona najgledanijeg rijalitija Zadruga nedavno je počela, a osim novih, mnoštvo starih zadrugara uselilo se na imanje u Šimanovcima.

Kako Rijaliti plus piše, nekadašnja pobednica Farme 6, Stanija Dobrojević ući će posle Nove godine u „belu kuću“ kao specijalni gost i tamo će se nakon sedam godina suočiti s nekadašnjim prijateljem Kristijanom Golubovićem, ali i bivšim dečkom Markom Markovićem.

Stanija Dobrojević
Foto: Srbija Danas


Prema rečima izvora bliskog starleti, ona će za gostovanje u rijalitiju uzeti 50.000 evra, a plan joj je da pomrsi konce ostalim cimerima.

– Stanija nije ušla u Zadrugu na samom početku jer čeka da se rijaliti učesnici opuste, da pokažu prava lica, pa onda da ona uđe i pomrsi im konce. Ukoliko sve bude po planu, u „belu kuću“ će se useliti posle Nove godine kao specijalni gost – rekao je na početku razgovora izvor, koji je potom otkrio pojedinosti starletinog ugovora.

– Stanija je jedan od najstarijih rijaliti učesnika, veoma je tražena i narod voli da je gleda na televiziji. Upravo zbog toga, ponuđeni su joj posebni uslovi da bude deo rijalitija. Ona neće biti takmičar, već gost, i neće se boriti za prvo mesto s ostalim cimerima. Već je jednom bila pobednik rijalitija i ne znači joj da juri prvo mesto jer je svesna koliku podršku ima. Od čelnika TV Pinka je dobila ponudu koja se ne odbija, i za nekoliko meseci boravka u Zadruzi uzeće 50.000 evra – šokirao je sumom sagovornik, koji je otkrio šta možemo očekivati od njenog učešća u Zadruzi 6.

Marko Marković
Foto: Srbija Danas

– Stanija se nikada nije folirala i ne planira da sada smišlja neku taktiku. Narod ju je upoznao i zavoleo onakvu kakva jeste i ponašaće se isto kao u prethodnim sezonama. Za cilj ima da pokaže pravo lice pojedinih zadrugara, a ujedno će se i prvi put pred kamerama suočiti s Kristijanom Golubovićem, s kojim je imala izuzetno turbulentan odnos. Ona čak ni u njemu ne vidi neprijatelja, ne planira nikoga prva da napada, ali ukoliko je neko bude dirao, neće ga štedeti. O većini učesnika zna mnogo toga, tako da bi bolje bilo da je se paze – rekao je izvor, i dodao:

– Publici će verovatno biti interesantan i njen odnos s bivšim dečkom Markom Markovićem, a budući da će se ponovo naći na mestu na kojem je njihova ljubav počela, nije isključeno da će im se vratiti emocije – zaključio je izvor za Rijaliti plus.

marko-markovic,-stanija-dobrojevic
Foto: Srbija Danas

Kija Kockar o sukobu sa Milanom Miloševićem: “Razočarala sam se, on zna o čemu se radi”

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku. 

Pročitaj još