Stanija izdala najbližu osobu zbog Asmira – ništa joj nije sveto: “To je došlo direktno iz njenih usta”

 Stanija izdala najbližu osobu zbog Asmira – ništa joj nije sveto: “To je došlo direktno iz njenih usta”

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official/Facebook printscreen/Asmin Durdžic Asmin

Marko Marković po svemu sudeći nije imao prevelike sreće u ljubavi sa starletama. Zgodni Crnogorac je dugo godina bio u vezi sa Stanijom Dobrojević, a oni su u prvi mah nakon raskida bili prijatelji čak ga je i lepa starleta sa državnom diplomom odvezla u “Zadrugu 6”. Međutim Dobrojevićeva je brzo okrenula ploču te je o Marku počela da priča ružne stvari jer ju je povredilo pošto je nije branio od napada svojih cimera u najgledanijem rijalitiju. Još manje je imao sreće sa Žanom Đorđević Omniom sa kojom nikada zvanično nije uplovio u vezu a mnogi su spekulisali da ga lepa plavuša samo zavlači.

On se sada uključio uživo u jednu emisiju na Red televiziji gde je progovorio o tome šta msili o Staniji a šta o Žani, ali se i osvrnuo na svoju novu drugaricu Elektru Elit.

Anastasija Buđić je bial voditeljka i ona je otvoreno upitala manekena da li je i dalje u “vezi bez veze” sa Žanom Đorđević

Marko nije krio te je odgovorio da je to istina. Ipak, kada ga je upitala da izvoji osobu koja je najviše bila tu za njega, Stanija Dobrojević, Žana ili Elektra, on je izabrao Elektru. Elektra je inače prva trasnrodna deklarisana pevačica i pro**titutka. 

Marko je potom otkrio u kakvim je odnosima sa Stanijom, nakon skandala koji je imao sa Asminom Durdžićem.

Maja Marinković
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Ni u kakvim odnosima sam sa Stanijom i ne treba da bude drugačije. Nakon raskida ostali smo u korektnim odnosima, ali sam video da stvari koje je Asmin pisao o meni, svakako nije mogao sam da napiše već je došlo iz njenih usta. Razočarao sam se, jer je Stanija pričala naše privatne stvari Asminu. Tako nešto ja nikada ne bih uradio, za tako nešto zaista nema potrebe. To govori isključivo o njoj – poručio je Marković.

Zadruga
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Asmin je bio surov kada je komenatrisao Marka

Asmin, bivši dečko Aneli Ahmić, koji se našao u centru medijske pažnje zbog toga što ga je bivša partnerka Aneli u rijalitiju “Zadruga” optužila za prevaru sa Stanijom Dobrojević, izneo je šokantne tvrdnje o Marku Markoviću, bivšem dečku starlete.

– Prosio je pare od žene koja sedi u invalidskim kolicima. Nije imao 2 evra za autobus iz Novog Sada do Rume kad je odlazio kod Stanije, a ovamo priča da je radio kao fitnes trener. Lagao je Staniju da ide da radi nešto, a uzimao je od te žene po 100 ili 200 evra, sve zavisi kako kad. Ona je bila njegov fan i u pitaju je starija žena. Čak i znam ko je ta žena, ali ne smem javno da objavim. Živi kod mame i tate, ljudi pošteno rade i bore se, a on i brat sve uzimaju od njih. Ima 30 godine, a uzima pare od oca – sramota! Čim se upozna sa nekom devojkom, hoće odmah da se useli kod nje.

– Znam da se Marko bavi prostitucijom, ali ne spava sa ženama nego sa muškarcima. Košta 50 evra sat vremena. U Berlinu je dobio 300 evra za tri sata. Imao je intimne odnose sa čovekom iz Poljske u Berlinu. Kada je sa ženama u vezi, to mu je samo maska. Stanija ga je ostavila zbog toga, ali nije htela u javnosti loše da priča o njemu. Krila je to u sebi, zgadio joj se, našla mu je intimne poruke sa dečkom – tvrdio jeAsmin Durdžić za Blic.

Stanija Dobrojević
Foto: Instagram/bet_men_007_/stanijadobrojevic

Šta je Stanija pričala o Marku pre godinu dana? 

Stanija je bila vidno nezadovoljna kako se Marko ponaša u šestoj sezoni Zadruge.

Stanija se osvrnula i na njegov ulazaka na velelepno imanje, te je otkrila da ga je odvezla da ga je odvezla do Šimanovaca, a da joj on prebacio što ga nije odvezla do rampe.

Staniaj dobrojević, marko
Foto: Instagram prinscreen/mmarkovic94

– Tako je. Čak mi je zamerio što prvo nisam htela da ga vozim skroz do rampe jer sam očekivala medije, koji bi mogli to drugačije da shvate. Nisam htela da mu pokvarim neku priču u startu jer su ga čuvali, niko nije znao do poslednjeg momenta da ulazi. On je bio u fazonu: “Je l’ se ti mene stidiš?” Eto, na kraju ne znam ko treba da se stidi.

Na kraju je priznala, da joj je najteže palo, što je nije branio u rijlitiju.

– Marko i ja nismo bili rijaliti-priča, mi smo bili tri godine u vezi i živeli zajedno, voleli se, bili zaljubljeni. Naravno da je trebalo da me odbrani, mislim da sam to zaslužila. Imali smo planove da zajedno idemo u Ameriku, mislila sam da će ga raskid razdrmati, da će se pokrenuti i skontati neke stvari, ali on je izabrao “Zadrugu”. Baka i deka su me zvali da me pitaju šta se dešava s njim. Ne pljujem ga i nikad neću, samo iznosim činjenice – rekla je Stanija za “Republiku”.

Marko markovic
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.