STANIJA IPAK ZALJUBLJENA U ZADRUGARA! Starletina porodica ZAHTEVALA da BIRA između njih i njega

 STANIJA IPAK ZALJUBLJENA U ZADRUGARA! Starletina porodica ZAHTEVALA da BIRA između njih i njega

Foto: TV Kurir printscreen

Odnos Kristijana Golubovića i Stanije Dobrojević javnosti je interesantan još od Farme u kojoj su se upoznali i i veoma zbližili. Javnost je tada brujala o njima i nagađala da između njih postoji nešto više od prijateljstva, što su oni godinama demantovali.

Kristijan je šokirao kada je rijalitiju ispričao da je sa starletom “imao šifru za intimne odnose”. Stanija je sada svoju stranu priče iznela u emisiji “Sceniranje” na Kurir televiziji.

Stanija Dobrojević
Foto: TV Kurir printscreen

“Iznenadila bih se kada bi rekao nešto lepo, a ima i te kako lepog da kaže. Ja sam u Farmi zaista bila korektna prema njemu, bila sam mu prijatelj, štitila ga… Bila sam mu lojalna. Između nas je bilo sve što je bilo, gledali ste. Sve što se desilo bilo je pred kamerama”, započela je.

“Je l’ bilo ono ‘do kraja’?”, prekinula ju je voditeljka Ljiljana Stanišić.

“Sve što ste videli tako je bilo. Ništa nije bilo po izlasku osim te raspodele novca. Moja porodica je tražila da biram između njih i njega”, pričala je.Foto: Srbija Danas

“Jesi li se zaljubila u njega?”, pecnula ju je voditeljka.

Kristijan Golubović
Srbija Danas

“Ne mogu da kažem zaljubila, ali da su bile prijateljske emocije koje su prerasle u neku privrženost, to jeste. Ja ne umem da krijem. Sa njim je bilo drugačije, ali je bilo tako kako je bilo”, priznala je.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Pročitaj još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *