STANIJA BESNA KAO RIS ZBOG MARKA: Odlučila da KONAČNO otkrije RAZLOG raskida! “Moja porodica je U ŠOKU!”

 STANIJA BESNA KAO RIS ZBOG MARKA: Odlučila da KONAČNO otkrije RAZLOG raskida! “Moja porodica je U ŠOKU!”

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Iako fizički još uvek nije prisutna u Beloj kući, ime Stanije Dobrojević spominje se gotovo svakodnevno, a budući da će i sama za nekoliko meseci postati takmičarka šeste sezone, te da je u “Zadrugu” već ušao njen bivši dečko Marko Marković, starleta pomno prati dešavanja u rijalitiju. 

Naime, Stanija je ostala zabezeknuta kada je kaskader Uroš Ćertić izneo niz najgorih uvreda na njen račun, te poručio Markoviću da se “srozao time što je bio sa njom u vezi”. 

Stanija Dobrojević
Foto: Srbija Danas


– Ne znam zašto je mene taj momak vređao jer ga je ne poznajem. Maja mu se svidela na samom početku, mislio je da će biti sa njom, ali je Marko tu uleteo i preoteo mu Maju. Marko se sveti tako, kroz devojke. Poslednjih dana, ono što sam gledala, vidim Marka koga apsolutno ne poznajem iako sam živela sa njim tri godine. Iz tog razloga mu zameram što nije skočio da me odbrani kada je Uroš govorio sve ono – rekla je Stanija i dodala:

– Marko je neko ko je zaista zvanično prvi moj bivši dečko, mi smo se voleli i živeli zajedno, od njega, najmanje što očekujem je da me odbrani. Prvo sam mislila da je ćutljiv, ali kada sam videla sukobe oko prodavnice i torte, zapitala sam se i zamerila mu. Ja sam ga dovezla pred ulazak i bila uz njega. Moja porodica, svi su se zbunili kada su videli da ćuti – rekla je Stanija, a onda je konačno otkrila i razlog njihovog raskida.

Maja Marinković, Marko Marković
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official


– Mi nismo zajedno od februara, ali zvanično od aprila. Raskinuli smo na lep način, ali neko vreme nismo govorili. Dugo sam se preispitivala pred prekid veze… Glavni razlog je bilo to što sam ga stalno pitala kada će početi nešto da radi. Ja sam neko ko je stalno nešto gradio, priču u Americi, moji proizvodi, rad na kući… Mislila sam da će ga raskid malo i pokrenuti, ali eto, njegov izbor je bio da uđe u Zadrugu… Nikada ga neću pljuvati, ne znam šta mora da uradi unutra da bih ja koristila neke ružne reči… To se neće desiti – rekla je Stanija za “Red”.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.