ŠTA SE DEŠAVA SA NERMINOVIM TELOM?! Oni su se javili da ga preuzmu – nadležni NISU DOZVOLILI, evo zbog čega!

 ŠTA SE DEŠAVA SA NERMINOVIM TELOM?! Oni su se javili da ga preuzmu – nadležni NISU DOZVOLILI, evo zbog čega!

Foto: Twitter Printscreen/Apokalipstick/Facebook/Shutterstock

Nermin Sulejmanović (35) biće pokopan 30 kilometara dalje od Gradačca, između Gračanice i Srebrenika, odakle je inače rodom. Telo Nermina Sulejmanovića (35) iz Gradačca u BiH, koji je počinio stravičan masakr u tom gradu, još niko nije preuzeo iz mrtvačnice.

Zvaničnici grada navodno čekaju da se smire strasti kako bi monstruma pokopali u neobeleženom grobu tridesetak kilometara od Gradačca kod naselja Gračanica.

Posle stravičnog zločina, Sulejmanović je u automobilu na farmi udaljenoj od Gradačca izvršio samoubistvo, međutim, nedelju dana i više posle zločina, on nije sahranjen. Njegovo telo su navodno želeli da preuzmu njegovi saradnici iz kriminalnih krugova.

Kako se saznaje, nadležni iz grada Gradačca čekaju da se smire strasti kako bi na tajnoj lokaciji sahranili monstruma.

– Biće najverovatnije sahranjen u neobeleženom grobu, kako pre svega ljudi ne bi tamo odlazili i skrnavili ga, a ujedno da se ne bi stvarao kult ličnosti kod bolesnih umova koji ga podržavaju. Prema nezvaničnim informacijama, on bi trebalo da bude sahranjen 30 kilometara dalje od Gradačca, između sela Gračanica i Srebrenik, odakle je inače rodom monstrum. Grob će biti neobeležen, a najverovatnije će pokop ipak biti sproveden u trošku grada. Zainteresovanih za telo je bilo među njegovim saradnicima iz kriminalnog miljea, međutim, to se nije dogodilo – tvrdi izvor.

Mnogi se pitaju kako će i na koji način biti sahranjen monstrum iz Gradačca. U islamu, sahrana je ozbiljna i važna obaveza koja se pridržava određenih običaja i pravila. Međutim, postoji značajna razlika u načinu sahranjivanja običnih muslimana i samoubica poput Nermina. 

Više o tome čitajte u našoj odvojenoj vesti klikom na ovaj LINK