ŠTA JE PRETHODILO KRVAVOJ DRAMI U BORČI? Komšije otkrivaju detalje stravične pucnjave: Ovo su spominjali, mislili smo da je UBIJEN

 ŠTA JE PRETHODILO KRVAVOJ DRAMI U BORČI? Komšije otkrivaju detalje stravične pucnjave: Ovo su spominjali, mislili smo da je UBIJEN

Foto: Srbija Danas/Saša Džambić/Shutterstock

U petak uveče u pucnjavi u Borči povređen je mladić (28), a prema rečima komšija krvavoj drami prethodila celodnevna rasprava između grupe muškaraca.

Pucnajva se dogodila oko 19 sati u Ulici Ratnih vojnih invalida, a očevici su ispričali da je svemu prethodila žučna svađa nekoliko mladića.

– Čuli smo neko prštanje, ali nam se učinilo da su petarde i tek smo kasnije shvatili o čemu se radi. Četri mladića pola sata pre nego što je došlo do pucnjave bili su ispred zgrade i svađali su se – kažu komšije za Kurir i dodaju da se ta grupica tokom celog dana muvala oko zgrade, iako niko od njih ne živi tu.

– Pominjali su neke dugove i drogu, a onda su se čuli pucnji. Uplašili smo se i mislili da je neko ubijen – dodale su komšije.

Inače, povređeni muškarac ima kriminalni dosije. Prema rečima izvora Kurira, napadač je nakon svađe iz džepa izvadio pištolj i opalio hitac u pravcu oštećenog koji je navodni bio okrenut leđima. Pogođeni je od bola izgubio dah i samo je pao na zemlju.

Traže osumnjičenog

Kako navodi izvor Kurira upoznat sa slučajem, mladić je ostao da leži u lokvi krvi ispred zgrade.

– Kolima Hitne pomoći prevezen je u Urgentni centar gde mu je konstatovana povreda gluteusa, a policija je odmah pokrenula akciju “Vihor” i blokirala celu Borču u potrazi za napadačem – kaže izvor Kurira.

Uviđaj na mestu pucnjave trajao je satima, a policija je pronašla ispaljenu čauru i tragove krvi.