ŠTA DŽONIĆ RADI IZA REŠETAKA? Najnoviji detalji o optuženom za ubistvo tročlane porodice Đokić

 ŠTA DŽONIĆ RADI IZA REŠETAKA? Najnoviji detalji o optuženom za ubistvo tročlane porodice Đokić

Foto:Profimedia/YoutubePrintscreen/ Facebook/Goran Dzonic

Goran Džonić, prvoosumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Đokić iz Moravca, ponovo se našao u centru pažnje javnosti, kada je otkriveno da su zatvorski stražari u njegovoj ćeliji pronašli nedozvoljene predmete, a on je, navodno, zbog toga rešio da otpočne štrajk glađu.

Međutim, kako Kurir saznaje, on ne štrajkuje glađu, a u petak je uredno uzeo hranu koju mu je prilikom posete donela supruga.

– Njemu je supruga bila u petak u poseti. Normalno su pričali, ništa nije ukazivalo na to da Džonić odbija da jede. Uzeo je hranu koja mu je doneta – kaže izvor upoznat sa Džonićevim životom iza rešetaka i dodaje:

Nije tačno da je štrajkovao glađu, nego je pretio da će da štrajkuje glađu. Naime, dogodio se vanredni pretres soba u sredu, tako da su kod njega nađene neke tablete koje koristi za terapiju, kao i zašiljene olovke. Kada je sve to prošlo, on je zaista pretio štajkom glađu, pričao je da će to uraditi. Mislimo da on pokušava da skrene pažnju na sebe, ali do sada većih incidenata s njim nije bilo.

Izvor napominje da je optuženi Džonić, inače vatrogasac u penziji, u pritvoru nezadovoljan “svim i svačim”.

– Recimo, u subotu prošle nedelje, uredno je uzeo doručak, ali nije hteo na liniju za ručak. Nije to bio nikakav štrajk, nego jednostavno nije mu se dopadala zatvorska hrana. Posle toga, u zatvoru su bili pripravni, ukoliko se desi da i dalje odbija hranu, ali sada je sve u redu – kaže izvor.

On podseća da je ponašanje okrivljenog od samog početka čudno.

– Njegovo ponašanje je i na saslušanjima i kasnije bilo jedno nestalno ponašanje. Čas se smejao, čas je plakao, za zločin je optuživao ljude koje ne poznaje. U zatvoru je ranije pretio da će da se ubije, tražio neki specijalni tretman i slično – podseća sagovornik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *