SRPSKI PREDSTAVNIK NASTUPA SA POSEBNIM DETALJEM! Danima se komentariše njegova odluka, evo o čemu je reč

 SRPSKI PREDSTAVNIK NASTUPA SA POSEBNIM DETALJEM! Danima se komentariše njegova odluka, evo o čemu je reč

Luke Black nastupiće na Evroviziji u Liverpulu u prvom polufinalu, večeras 9. maja.

Srbiji zavijenoj u crno zbog tragičnih događaja poslao je jaku poruku podrške.

Luke Black
Foto: Profimedia


– Naša srca i misli su s ljudima u Srbiji. Budite jaki – poručio je Luke Black, koji će Srbiju predstaviti pesmom “Samo mi se spava”. Nastupiće pod rednim brojem 3.

– Pesmu sam napisao plašeći se ovih događaja i gledajući ih u svetu, no nisam mogao ni zamisliti da će se to baš dogoditi u našoj zemlji, u našim srcima… Žao mi je što je to postalo istinitije nego ranije. Čuo sam te vesti pred izlazak na binu, jako sam se razbesneo. Iako je Evrovizija srećno mesto, mesto gde se slave različitosti, koliko god se trudili, ne možemo sakriti koliko nam je teško – ispričao je muzičar pa dodao:

– Ja se trudim da budem što profesionalniji, da idem na sva događanja zbog kojih sam došao, a svima nama u timu nije do muzike, ali moramo. Svoj nastup posvetiću celoj Srbiji koja sad neizmerno pati i Srbiji pre ovog događaja, kao i porodicama preminulih. Koliko mogu ponuditi, daću celu dušu u svoj nastup – poručio je Blek.

Luke Black je otputovao u Liverpul 28. aprila, a imao je i prvu probu na sceni Evrovizije. Jedan od producenata muzičkog takmičenja je na Tviteru otkrio da se kraljici Kamili najviše dopala upravo scenografija Srbije. Svima je tada zapao za oko crni flor koji pevač nosi na reveru, a koji kao poruku sapatništva neće skidati ni tokom nastupa.