SRPSKA VODITELJKA OBJAVILA SNIMAK KAKO BI RAZOTKRILA MONSTRUMA! Snimak zaprepastio javnost: Htela sam da spasim devojku! (VIDEO)

 SRPSKA VODITELJKA OBJAVILA SNIMAK KAKO BI RAZOTKRILA MONSTRUMA! Snimak zaprepastio javnost: Htela sam da spasim devojku! (VIDEO)

U razgovoru za medije opisala je šta se tačno desilo.

Poznata srpska voditeljka Mila Ćurčić snimila je jutros u centru Beograda zaista ogromnu zmiju i to u krošnji drveta u ulici Cerski prolaz na Vračaru.

U razgovoru za medije opisala je šta se tačno desilo.

– Jutros sam išla da prošetam psa, živim blizu, išli smo kroz taj Cerski prolaz. Išao je 50 metara posle mene, sreća u nesreći, jer ja njega šetam bez povoca. Srela sam komšinicu koja mi je rekla da pazim, da je u prolazu zmija. U povratku, kad sam došla do tog mesta, ona je bila tu. Mačka je htela šapicom da je dodirne. Kad sam ja stigla, ona se popela na drvo. Kontaktirali smo Zoohigijenu i rekli su da će se javiti, ali kako mi da zadržimo zmiju? Taj momak ih je zvao, koji je prvi stigao. Mi smo tu stajali, ja sam prišla da je snimim jer nemam strah – rekla je.

Mila kaže da je zmioja bila na drvetu, i da niko ništa nije mogao da uradi.

– Ponovo smo zvali Zoohigijenu, nisu se javljali. Krošnja bukvalno ide do terase jedne devojke, mogla je da joj uđe u stan – rekla je Mila.

U svojim ranijim upozorenjima za građane navela je da nema nameru da širi strah, već da spreči da se neko nađe u neprilici.

Navela je i da laici procenjuju da nije reč o otrovnici.

Dežurni veterinar navodi da tokom dana nije primio takav poziv povodom zmije, te da se na fiksne brojeve danas javljaju do 12 časova. Misli da ne bi bilo moguće da dispečer primi poziv, a da ga ne prosledi.

Foto: Printscreen/Instagram

– Nismo dobili takvu informaciju, jer da smo dobili, otišli bismo. Evo, ja ću poslati sada prvu slobodnu ekipu. Pitanje je da li su oni prijavili i kome, proveriću to – rekao je direktor Zoo higijene Zoran Živković, dodajući da su prošle nedelje primili prijavu za pacova.

– Isto su me zvali novinari. Mi tu prijavu uopšte nismo imali, pa smo izašli po toj prijavi i rešili smo taj problem – rekao je.

– Te kolege koje rade imaju 25 poziva dosad – od Obrenovca do Mladenovca – i nemaju vremena da gledaju Instagram. Savetujte čitaocima da se obrate na telefon 3293099 i na dežurni, koji je u funkciji 24 sata. Kada se to prijavi, reagujemo najbrže što možemo – dodaje. 

Snimak zmije koju je voditeljka usnimila na Vračaru možete pogledati OVDE