SRPKINJA TEŽE POVREĐENA U STRAVIČNOJ SAOBRAĆAJKI U GRČKOJ: Žena zadobila prelom kuka

 SRPKINJA TEŽE POVREĐENA U STRAVIČNOJ SAOBRAĆAJKI U GRČKOJ: Žena zadobila prelom kuka

Foto: Youtube Printscreen/Ethnos Newspaper

Najmanje troje ljudi je poginulo, a povređeno je 40 osoba u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros na putu od graničnog prelaza Evzoni do Soluna.

Kako se saznaje, u srpskom autobusu su se nalazili putnici koji su svoje aranžmane uplatili preko više različitih turističkih agencija.

Prema informacijama turističke agencije, u autobusu se nalazio bračni par iz Pančeva koji je aranžman uplatio preko njih, a u nesreći koja se dogodila, muškarac je prošao bez povreda dok je njegova supruga, zadobila prelom kuka.

U udesu je učestvovao i automobil u kom se nalazila državljnka naše zemlje sa svojim detetom, a njihov automobil uništen je u potpunosti posle jezivog sudara.

Podsetimo, autobus koji je učestvovao u nesreći ima dvostruki sprat sa srpskim registarskim tablicama i 78 putnika, koji se sudario sa automobilom u kojem su bila četiri putnika.

Troje putnika u automobilu su pronađeni mrtvi, a četvrti je teško povređen. Kratko nakon sudara autobusa sa vozilom, još jedan automobil se sudario sa vozilom. Međutim, dvoje putnika, žena i dete, nisu povređeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *